Jump to content



βοηθεια για το εξελ!!!


g_0x

Recommended Posts

παιδια εχω ενα προβλημα που χρηζει αμεσης βοηθειας και λυσης.πρεπει να κανω γραφηματα και να ειναι οπως αυτο το επισυναπτώμενο.δηλαδη εχουνε ενιαιο αξονα y και διαφορετικο χ.2 γραφηματα σε ενα. το ενα να ειναι με τον αξονα κατω και το αλλο με τον αξονα επανω (των χ). οπως η φωτο.αλλα δε ξερω πως. αν μπορει κανεις να βοηθησει.επειγον. εχω οφις 2007.

post-2832-1416073291,0712_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μία φορά μου είχε τύχει σε μία εργασία με office 03.

Κάνεις γράφημα κανονικά χ/y για το πρώτο ζευγάρι τιμών. Στην καρτέλα δεδομένα προέλευσης προσθέτεις add άλλη μία σειρά δεδομένων. εκεί προσθέτεις μόνο την y στήλη όχι τις τιμές του δεύτερου χ άξονα. Τελειώνεις μετά τον οδηγό γραφημάτων. Κάνεις στο έτοιμο πλέον γράφημα διπλό κλικ πάνω στην γραμμή σειρά 2. Στην καρτέλα άξονας επιλέγεις Δευτερεύων άξονας και σου βγάζει ένα ακόμα άξονα y.Μετά από το μενου->Γράφημα->επιλογές γραφήματος εμφανίζεται πλέον η επιλογή Δευτερέυων άξονας χ .Αν δεν σου χρειάζεται κλείνεις τον δευτερεύων άξονα Y.

τέλος πρέπει να βάλεις τις τιμές του δεύτερου άξονα χ δεξί κλικ στο γράφημα ->δεδομένα προέλευσης ->επιλέγεις την δεύτερη σειρά και κάνεις επιλογή της στήλης με τα δεδομένα μόνο του δεύτερου άξονα χ.

Link to comment
Share on other sites

φιλε ευχαριστω.αν και απο χθες το βραδυ εβαλα τα 03 και ειχε απιλογη για δευτερευοντα αξονα χ.στα 07 οσο και αν εψαξα δε το βρηκα.τεσπα. η εργασια βγαινει τωρα.ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.