Jump to content



Tv Tuner Προβλημα


MaverickQ

Recommended Posts

χθες πηρα απο ενα φιλο μου το Play Tv pro της Pixelview. Το cd εγκαταστασης δεν το βρηκαμε ακομα και ετσι εψαξα απο ιντερνετ για drivers.Εχω κατεβασει (σχεδον) τα παντα που βρηκα σχετικα με την καρτα και ομως δεν εχω ηχο ειτε την συνδεσω με το aux in που ειναι πανω στην μητρικη ειτε απο το audio out της καρτας στο line in ή στο microfone της καρτας ηχου που ειναι ενσωματωμενη οχι καποια της αγορας.Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει γιατι εχω σκασει! Thanks!

Link to comment
Share on other sites

line in δεν εχει ο φιλος σου?

εκει πρεπει να το συνδεσεις... στη χειροτερη στο μικροφωνο αλλα δυσκολα θα δουλεψει καλα..

αυτη τη καρτα την εχω και εγω.. αλλα ειναι αρκετα δυστροπη και την εβγαλα απ το συστημα γιατι και μενα μουχε σπασει τα νευρα..

γενικα μερικες καρτες τηλεορασης δε παλευονται

Link to comment
Share on other sites

Εννοεις line in εκτος της καρτας ηχου? Τι να σου δεν νομιζω να ειχε κατι τετοιο αλλα αν μπορεσεις να ανεβασεις καμια φωτο να δω πως ειναι αυτο που λες και να το ψαξω. Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να εχει καμια 10αρια διαφορετικες εκδοσεις της ιδιας καρτας οποτε που να βρεις τον σωστο driver. Αν εχεις το cd δες σε παρακαλω ποιους drivers (εκδοση) εχει μεσα να κατεβασω την συγκεκριμενη.

Link to comment
Share on other sites

κι εγω την ιδια καρτα τηλεορασης εχω και μου σπαει τα νευρα...λεπον...δοκιμασε να την τρεξεις χωρις drivers αλλα με το dscaler (πολυ καλο,ευχρηστο και δωρεαν προγραμμα,εγω πολυ ικανοποιημενος)...

συμφωνω με τον φελλοου απο πανω,βαλτην στο λαιν ιν αφου πρωτα το "ενεργοποιησεις" απο το sounds του control panel των windows (συνηθως αναφερεται και ως "aux")...αν δεν παιξει,παρε καλωδιακι ηχου απο cd-rom και συνδεσε το πανω στην καρτα τηλεορασης (εχει 3πινη εσωτερικη υποδοχη πανω στο pcb) και την αλλη ακρη στην αντιστοιχη υποδοχη της μητρικης/καρτας ηχου...

αααααααααα!επισης τωρα που το θυμηθηκα,ελεγε στο μανουαλ οτι αν εχεις την μη στερεροφωνικη εκδοση και ενεργοποιησεις το "στερεο" απο το προγραμμα,τοτε δεν βγαινει ο ηχος...για δοκιμασε κι αυτο!

Link to comment
Share on other sites

PV-BT878P+ αυτο το μοντελο εχω εγω.. αλλα παρολο που το ειχε και ενας φιλος μου ακριβως το ίδιο οι δικοι του drivers δεν παιζανε σε μενα" κουφα πραγματα"

το line in είναι μια υποδοχή σαν το line out.. απο εκει που παιρνεις ήχο δηλαδη..

και συνηθως line in,line out ,και μικρόφωνο ειναι 3 υποδοχες που βρισκονται και οι 3 η μια κοντα στην αλλη..

αν καταφερεις και το δουλεψεις.. κατεβασει το windvr 3 για καναλια και εγγραφη...

ή το cristv.. που είναι εξισου καλο.. τα αλλα προγραμματα που υπαρχουν εμενα δε με ικανοποιησαν..

Kαλή τυχη.. Θα τη χρειαστεις :)

Link to comment
Share on other sites

Η δικια μου καρτα ειναι η PV-BT878P+ FM.RC. Δεν ξερω αν ειναι στερεο ή οχι (μαλλον θα ειναι δεν μπορει.....).Οι συνδεσεις εχουν δοκιμαστει και με line in και με μικροφωνο και με το aux in πανω στην μητρικη με το καλωδιακη απο το cd rom και τπτ.Εχω στειλει mail στην εταιρια και περιμενω απαντηση και (ισως) την λυση των προβληματων μας!!:D Τα λεμε μολις εχω νεοτερα.Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες. Αααααααα και το Dscaler το περασα αλλα τπτ.Θα δουμε σε λιγες μερες

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω τι να πω!!!Τους εστειλα το serila number και κατι ακομα που ζητησαν και μετα απο αρκετες μερες μου εδωσαν ενα link για να κατεβασω και καλα τους drivers τους οποιους ηδη ειχα δοκιμασει και δεν δουλευαν.Τους ξανακατεβασα τα ιδια και εστειλα ξανα mail στην καταταλλα καλη εταιρια prolink, οτι δεν εγινε κατι. Αυτο που μου εδωσαν να κατεβασω ηταν το προγραμμα του TV Tuner και οχι οι drivers.Αναμενω!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τελικα τελειωσαν τα προβληματα μου!!!Μετα απο πολλα mail με τους τεχνικους της Prolink οι οποιο ηταν πολυ εξηπηρετικοι, βρεθηκε η λυση.Εβαλα μια παλαιοτερη εκδοση του προγραμματος αναπαργωγης(μου ειπαν απο το service απο που να το κατεβασω) και σε συνδιασμο με κατι drivers που ειχα κατεβασει τυχαια ολα δουλευουν!!!Οποιος εχει προβλημα ακομα με την συγκεκριμενη καρτα ας PM να του στειλω τα αρχεια!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.