Jump to content

MaverickQ

Premium Members
  • Posts

    116
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by MaverickQ

  1. MaverickQ

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Υγεία σε όλους!Αντε και του χ
  2. Δοκμασα με Spybot & AVG antispyware & Adware 2008 & KIS2007 με ταυτοχρονο scan. Κατι βρηκαν ο KIS & o AVG υποτιθεται το εφτιαξαν αλλα για να δω. Μαλλον θα αντικαταστησω το αρχειο explorer.exe να δω τι θα γινει. Να αλλαξω το KIS δεν νομιζω γιατι πολυ απλα δεν με εχει απογοητευσει ποτε τοσα χρονια και εστω μια φορα το δικαιουται!!!Αν και ποτε δεν ξερεις.......
  3. To spybot κατι βρηκε υποτιθεται οτι τα διορθωσε αλλα παλι το windows update δεν ανοιγει ουτε μπορω να ενεργοποιηω την υπηρεσια των Αυτοματων Ενημερωσεων και σνεχιζει ο Kaspersky να μπλοκαρει το αρχειο explorer.exe που ολο προσαθει να παρει προσβαση στο ιντερνετ.Αν αντιγραψω απο αλλον υπολογιστη το αρχειο explorer.exe στν δικο μου μηπως λυθει?
  4. Παιδια λιγη βοηθεια. Εχω XP SP3 KIS2007 και εχω το εξης προβλημα: Παω να ανοιξω το Windows update και αφου φορτωσει την σελιδα μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατον να γινει update γιατι υπαρχει καποιο σφαλμα και μου λεει να παω τα services και να δω τις Αυτοματες ενημερωσεις, την καταγραφη συμβαντων και την υπηρεσια εξυπνης μεταφορας στο παρασκηνιο. Απο αυτα τα 3 μονο οι αυτοματες ενημερωσεις ειναι ανενεργες και οταν τις θετω σε Αυτοματη εκκινηση και μετα παταω εκκινηση δεν ξεκινα η υπηρεσια και παλι μου την δειχνει ανενεργη. Επισης διαπυστωσα οτι ολο το αρχειο explorer.exe προσπαθει να μπει στο ιντενετ αλλα το απεκλεισμε τον Kaspersky. Ενω σερφαρω μου ανοιγει και ενα παραθυρο του ie κενο το κλεινω και μετα απο λιγη ωρα ανοιγει και αλλο κενο. Επισης καποιες φορες ο Kaspersky εχει εντοπισει οτι γινεται προσπαθεια οταν ανοιγει παραθυρο του ie να μπει στην σελιδα mystiotitaypologisti ή καπως ετσι και με βγαζει να το μπλοκω και φυσικα το κανω. Στο regedit, απο ασφαλη λειτουργια εχω σβησει καποια αρχεια που ηταν στο φακελο Run του τυπου mdfkgj.dll ή cgiqxngt.dll. Τα αρχεια αυτα τα εσβησα και απο το μητρωο και απο τον φακελο system32 οπου βρισκονταν. Απενεργοποιησα και την επαναφορα συστηματος, εκανα σκαναρισματα με τον kasprsky αρκετες φορες και οτι εβρισκε το εσβηνα αλλα το προβλημα υπαρχει. Δεν μπορω να μπω στο windows update και πεταγεται και το κενο παραθυρο του ΙΕ. Αα μου φαινεται οτι υπαρχει και καθυστερημενη και λανθασμενη ανταποκριση στα πληκτρα. Δηλαδη οταν παταω ενα γραμμα ειτε τγραφει μετα απο μερικα δευτερα ειτε καθολυ. Τι μπορω να κανω εκτος απο φορματ???Thanks
  5. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Μην ανυσηχειτε για το κισμετ.Η beta εκδοση ετσι κανει.Απλα γραψτε στην κονσολα "iwconfig" δειτε ποια ειναι η καρτα σας eth1 eth0 κτλ και επειτα γραψτε "airmon-ng start eth1" ή eth0 αναλογως. Επειτα κανονικα τις εντολες αν και για την εκδοση 3 beta ειναι λιγο διαφορετικες και φυσικα η εκδοση ειναι πολυ καλυτερη πιο γρηγορη και αποτελεσματικη.
  6. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Εχω ενα προβληματακι.Το Laptop μου (Acer Aspire 5022, Broadcom BCM94318MPG) δεν φαινεται να λειτουργει οταν βαζω το BackTrack 3. Δηλαδη οταν πληκτρολογω iwconfig μου βγαζει το eth1 eth0 κτλ και μου δειχνει την καρτα αλλα στο airodump δεν εμφανιζει το δικτυο μου. Το laptop εχει και ενα κουμπι που το παταω για να ενεργοποιηθει η καρτα αλλα και οταν δουλευει αναβει πορτοκαλι. Στο Backtrack οσες φορες και να το πατησω δεν αναβει ενω στα windows λειτουργει μια χαρα.Νομιζω οτι το chip της καρτας του laptop υποστηριζεται απο το Backtrack.Καμια ιδεα μηπως?
  7. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Τα περασα χωρις τα : αλλα δεν εγινε τπτ.Δεν βρισκω επιλογη για hex ή ascii στην καρα μου (U.s Robotics Maxg PCI 5417A).Μαλλον δεν γινεται κατι αλλο ε???Any way δεν πειραζει
  8. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Παιδες και εμενα μου βγαζει οτι ναι μεν το Key found αλλα με την μορφη πχ 46:BA:2E:6C:C6:E5:12:26:81:8F:2B:C8:4F και αν δοκιμασω σε καποιες απο τις σελιδες που δωσατε παραπανω τοτε εχω ενα απο τελεσμα του τυπου F¦.lγΥ &όΕ++O. Τι γινεται?
  9. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Εχεις δικιο.Σορρυ κιολας αλλα περασε ενας μηνας απο τοτε που εριξα την ερωτηση και τπτ.Απλα επειδη ειδα οτι παρχει κοσμος που ξερει καλα απο αυτα τα πραματα ειπα δεν μπορει καποιος θα ξερει αλλα βαριεται να απαντησει.Τεσπα περιμενω.
  10. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Με βοηθησαν!!
  11. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Πολυ καλο το ολο θεμα και μπραβο σας γιατι ετσι θα μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε πολλα πολλα τι παραπανω να κανουμε για να προστατεψουμε το δικτυο μας.Αλλα εχω καποια προβληματα και συγχωρεστε με αν σας φανουν γελοια.1)οταν γραψω την εντολη airodump-ng eth1 --ivs -w capture --bssid ff:ff:ff:ff:ff:f1 --channel 1 τοτε στο παρθυρο τα μονα που εμφανιζονται ειναι CH6 (γιατι το 6 ειναι στο δικτυο μου) και απο κατω ενας πινακας και τα μονα που αλλαζουν ειναι οι αριθμοι κατω απο το RXQ και κατω απο το Beacons και απο κατω απο αυτους τους αριθμους γραφει BSSID STATION κτλ. 2)Αφου γραψω aireplay-ng eth1 -b ff:ff:ff:ff:ff:f1 -m 68 - n 68 -h ff:ff:ff:ff:ff:ff --arpreplay απλα εμφανιζεται στο παραθυρο διαφορες εντολες οπως replay options και εχει καμια δεκαρια options οπως -j κ.α, source options, attack modes, 3)οταν γραψω aircrack-ng -f 2 -b ff:ff:ff:ff:ff:f1 -n 128 -q capture*.ivs μου γραφει οτι No networks found exiting. Φυσικα και τα τρια παραθυρα τα εχω ανοιχτα ολη την ωρα.Ειναι ολα ΟΚ ή κανω κατι λαθος?Thanks!
  12. MaverickQ

    How To: Cracking WEP

    Καλα ειναι φοβερα αυτα που εχετε γραψει!Μπραβο!Τωρα μερικες ερωτησεις: 1.Εχω US Robotics Maxg PCI 5417A θα γινουν ολα τα παραπανω με αυτη την καρτα? 2.Απο το σταθερο συνδεομαι με ethernet. Βαζοντας στις ρυθμισεις του router (linksys) και πιο συγκεκριμενα του wireless access την Mac address του λαπτοπ μου το δικτυο μου θα ειναι ναι μεν ορατο σε ολους και δεν θα φαινεται κλειδωμενο αλλα μονο το λαπτοπ μου θα μπορει να συνδεεται? Αυτα προς το παρον :worship:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.