Jump to content



Πρόβλημα με μητρική (λογικά)


Dober

Recommended Posts

Επειδη παιδεύομαι 2 μέρες τωρα θα μπω κατευθείαν στο θέμα, αγόρασα ένα καινούριο σύστημα το οποίο αποτελείται από: c2d 2,66, asus p5b se, 2X 1gb DDRII kingston, asus 8600GT 512MB, PSU trust 420 Watt,HDD WD 160GB sata II, αφού τα έχω συνδέσει σωστά πάω να κάνω εγκατάσταση τα WIN XP και μόλις φτάσει κοντά στο 70% μου βγαζει μπλέ οθόνη με κινεζικα και στο τέλος λεει κατι για address και τέτοιαοταν πάω να τα ξανακάνω εγκατάσταση βλέπω τα ίδια.

εχω δοκιμάσει αλλο τροφοδοτικο, αλλο σκλήρο δίσκο, άλλαξα θέσεις στις μνήμες, τισ έβαλα και μόνες τους παλι τα ιδια, μήπως μπορεί κανένας να μου πει τι συμβαίνει???

Link to comment
Share on other sites

Τρέξε memtest αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε... Πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν είναι οι μνήμες, γιατί η πιο συνηθισμένη αιτία του προβλήματος που λες είναι κακές μνήμες. Μετά βλέπουμε...

Link to comment
Share on other sites

Τρέξε memtest πρώτα και μετά δες και αυτό το ενδεχόμενο.

Μπορεί απλά να μην παίρνουν αρκετό ρεύμα οι μνήμες, για δοκίμασε ένα +0.5 (σε αναλογιά με το προτινόμενο του κατασκευσατή της μνήμης) και ξεκίνα πάλι την εγκατάσταση.

’ν πχ η Kingston λεέι 2.0-2.1V εσύ βάλτο στο 2.05V και αν πάλι σου κάνει νερά δοκίμασε στα 2.1V

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά εχω πάθει μεγαλη πλακα δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και οι 3 μνήμες ειχαν πρόβλημα! να σημειώσω οτι ήταν ολοκαίνουριες, έτρεξα μεμτεστ του λίνυξ και έβγαλαν πρόβλημα. τελικά έβαλα μια kingston 533MHz αλλα τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Σε μερικα παιχνίδια μου κρασάρει τελείως το μηχανημα:( τι λετε να παίζει τώρα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.