Jump to content

Καφάο Μούσκεμα

Dr.Paneas

Recommended Posts

Αφού το πρόβλημα συνεχίζεται... είπα να ανοιξω το ΚΑΦΑΟ που ειναι έξω απο το σπίτι. Παλαιότερα όταν είχαμ προβλήματα με το τηλέφωνο, είχε να κάνει με την υγρασία του κουτιού αυτού, γι αυτό και φωνάξαμε έναν μάστορα να φτιάξει γύρω του ένα στεγανό κουτάκι.

Αρ*****ια στεγανό έφτιαξε. Τώρα με τα χιόνια ειδικά μέσα έγινε ice age 4. Ανοιγω το πορτάκι και βλέπω μέσα στα καλώδια νερά, σταγόνες μεγάλες να πέφτουν και να είναι όλα μα όλα βρεγμένα !!! Επίσης σε μερικά σημεία που γίνεται η σύνδεση, έχει μαυρίσει (ίσως βραχυκύκλωσε κατι).

Το θεμα ειναι, τι μπορώ να κανω τωρα και ποιον να φωνάξω ;

κατ'αρχας αυτο θελω να το δω! βαλε φωτο!!!!

επι του θεματος, μιλαμε για το καφαο της γειτονιας ή για τον κατανεμητη του σπιτιου σου;

Αν μιλαμε για τον κατανεμητη, θα προτεινα αρχικα να προσπαθησεις να σκουπισεις τα καλωδια απο τα νερα και να δοκιμασεις να βαλεις μια ταξη εκει μεσα.

Επομενο βημα ειναι η τοποθετηση ενος στεγανου ηλεκτρολογικου κουτιου, τα χρησιμοποιουν τα παιδια για το TWMN οποτε καποιος ασυρματος θα σου πει απο που να προμηθευτεις ενα.

Αρ*****ια στεγανό έφτιαξε. Τώρα με τα χιόνια ειδικά μέσα έγινε ice age 4

:smile046::smile046::smile046::smile046::smile046::smile046::smile046::smile046::smile046:

Με ένα τέτοιο θα είναι κομπλέ πιστεύω, τέτοιο έχει βάλει και ο ΟΤΕ στο σπίτι μου και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.

post-1997-1414343546,7497_thumb.jpg

για τον κατανεμητη μιλαει το καφαο δεν παιζει να το ανοιξε γιατι μονο ο οτε εχει κλειδια.ο κατανεμητης θελει ακριβως ενα τετοιο κουτι για να στεγανοποιηθει.ειχα και εγω καποτε τετοιο προβλημα.βασικα τις αλλαγες στις κανουν απο τον οτε.για βραχυκυκλωσεις κλπ και μετα η σου αλαλζουνε εκεινοι ι αγοραζεις εσυ.εμενα απλα ειχε καποιες λαθος συνδεσεις οσο για υγρασια ειχε ξεβιδωθει και ακταφερε να μπει νερο.οποτε παρε οτε για αρχη και μετα βλεπεις.

ηρθε σημερα ενας τεχνικος απο την 4net και το εφτιαξε. Ειχε καμμένο καλώδιο. Τωρα πως; τι ; γιατι; δεν ξερω.

Παντως τωρα συγχρονίζω στα 20.112 :D :D :D :D

υπάρχει κάποιος τρόπος να το κανουμε στεγανό αυτό το μαραφέτι ; Μου ειπε οτι αν ξαναβρεξει θα γινει μουσκεμα παλι.

Γιατί δεν στο άλλαξε με ένα στεγανό ;

Δες παραπάνω τι έγραψα...

Με ένα τέτοιο θα είναι κομπλέ πιστεύω, τέτοιο έχει βάλει και ο ΟΤΕ στο σπίτι μου και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.

[ATTACH=CONFIG]12671[/ATTACH]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.