Jump to content



Προτασεις για ροδακια ή stand για case


Psycho13

Recommended Posts

Χαιρετώ..Ειμαι κατοχος ενος thermaltake Xaser 3 full tower...Για πεστε μου μερικες προτασεις ωστε να στηριξω αυτο το θηριο γιατι τα stand που ειχε ειχαν τοποθετηθει αναποδα απο το εργοστασιο και εσπασαν μετα το πρωτο ανοιγμα τους...Εχω βρει αυτα εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700564 αλλα ειναι πανακριβα τα ρημαδια και δεν ξερω εαν θα αντεξουν το βαρος του κουτιου(35+ κιλα)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από jpavly

Έχει κάτι ωραία περιστροφικά σφαιρικά το Leroy Merlin, αλλά αν σου πέφτει μακριά σε κανένα Praktiker ή κάτι τέτοιο θα βρεις ένα σωρό;)

+1 Εγω για να μην τρυπήσω το κουτί τα βίδωσα πάνω σε μια μαύρη σανιδά (practiker επίσης ~7 ευρώ) και ακούμπησα εκει το κουτί! Δοκίμασε το αλλιώς αν τα βιδώσεις στο κουτί μπορεί να μην έχει καλή στήριξη λόγο κέντρου βάρους...Ελπίζω να με πιάνεις ;)

Link to comment
Share on other sites

τα παντα απο ροδες (κλασικα, με φρενο κλπ) μπορεις να βρεις στον καθετο της αθηνάς που φτανει γκαζι στην πλατεια ασωματων, ο γνωστος δρομος...

Εχει και το ικεα αλλα και πρακτικερ οπως και λοιπα χρωματοπωλια..

Link to comment
Share on other sites

για να μην ανοιγω νεο θεμα...

ψαχνω επισης για σταντ σε κουτι...

συγκεκριμενα αναζητω χερουλια σε σχημα Π με μηκος ~19.5cm αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα με αυτη την διασταση...

μηπως εχετε τπτ υποψιν σας?

Link to comment
Share on other sites

Praktiker, πριν από 3-4 χρόνια το είχα κάνει.

Αγοράζεις μια τάβλα στο μέγεθος που θέλεις (στο τμήμε με τα ράφια ψάξε) και πάρε 2 ροδάκια σταθερά και 2 που να στρίβουν.

Βιδώνεις τα σταθερά πίσω και τα άλλα μπροστά και έχεις μια πολύ καλή βάση για το κουτί που μετακινήται πανεύκολα και στίβει.

Αν βάλεις και τα 4 ροδάκια να στρίβουν θα είναι λίγο ποιό δύσκολη στη μετακίνηση αφού θα «φεύγει» όπως τα καρότσια στα super market ένα πράμα.

Ομοίως μπορείς να βρείς και τέτοιες βάσεις έτοιμες σε καταστήματα με υπολογιστές αλλά η ποιότητα παιζει και δεν θα έχεις την ικανοποίηση ότι την έφτιαξες εσύ ο ίδιος. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.