Jump to content



w/c MOBO Problem


jimbo1416003304

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια

Λοιπον πριν λιγες ημερες ξεκινησα κι εγω να φτιαξω ενα συστημα υδροψυξης για τον σχετικα παλιο υπολογιστη μου.Αυτος θα αποτελειται απο :

Thermaltake aquabay

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700494

Black ice ψυγειο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976863&product=927139

Το προβλημα μου ειναι το Waterblock.Eπειδη το mobo μου ειναι παλιο (MSI - 6712) δεν εχει τρυπες στην περιοχη του επεξεργαστη και ετσι δε ξερω που να το στηριξω.Υπαρχει τροπος?

amd athlon xp 2400+ (socket 462)

motherboard msi -6712

ati radeon 9600

coolermaster 500w

Link to comment
Share on other sites

μπορεις να χρησημοποιησεις τη δεστρα απο το στοκ κουλερ

απλα ενδεχομενως 8α πρεπει να "σηκωσεις" λιγο το μπλοκ για να τεζαρει και να πατησει καλα το μπλοκ

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοιγω νεο θεμα παραθετω την ερωτηση μου εδω.Η ερωτηση εχει να κανει με ενα μονο black ice ψυγειο που προμηθευτηκα προχτες.Ενω τις προηγουμενες ημερες ολα ηταν οκ σημερα αρχισε να σταζει απο τις γωνιες.Παιζει να εκανα κατι λαθος η απλα ηταν ελλατωματικο εξ αρχης?εΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑς?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον πρν λιγοεκατεστησα το πρωτο μου συστημα υδροψυξης (μετα απο πολυ κοπο....).Περιμενα χαμηλες θερμοκρασιες α αντι αυτου βλεπω με το speedfan 55 βαθμους.Ουσιαστικα περισοτερους απο την ψυκτρα που ειχα πριν.Οταν ακουμπαω το waterblock ena sverpop δεν ειναι ιδιαιτερα ζεστο και η θερμοκρασια του υγρου ειναι στα 33.2 και ολο ανεβαινει.τΙ ΠΑΙΖΕΙ να χω κανει λαθος?

Link to comment
Share on other sites

Τελικα εμεινε εκει!Εχω βαλει ενα μεγαλο ανεμιστηρα silenx (to χρυσοπληρωσα!).Μηπως εχει να κανει με την παστα γιατι δεν εβαλα και πολυ?Πντως το waterblock οταν το πιανω δεν ειναι καθολου ζεστο.Επιση εχει κανεις την αντλια της thermaltakeπου αναφω πρωτο Post? Kαει πολυ φασαρια η ειμαι απλα περιεργος??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.