Jump to content



Ποιο είναι το αγαπημένο σας αλκοολούχο ποτό;;;[18+ ONLY.]


LevelOne

Recommended Posts

Στην αρχή να τα διαλύεις τα ποτά με αναψυκτικό, πχ ουίσκυ με κόκα κόλα, βότκα με λεμονάδα ή πορτοκαλάδα. Υπάρχουν και χαλαρά ποτά όπως ursus, baileys, disaronno. Τέτοια πίναμε εμείς μικροί (πριν 1-2 χρόνια :p).

Link to comment
Share on other sites

Επειδη αναφερθει παραπανω, η αραιωση αλκοολ με ανθρακουχα κανει μεγαλυτερο κακο αποτι μονα τους, το ανθρακικο διευκολυνει το οινοπνευμα να περασει πιο ευκολα. Στη βοχτα οι πορτοκαλολεμοναδες ειναι οκ. Γενικα μαζι με το ποτο ενα ποτηρι νερο απο διπλα..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

το Uigeadail σκοτωνει απλα, μετα απο 2 ποτηρια ουτε καν να το προφερεις δεν μπορεις...το ταλισκερ δε μ αρεσε αν και εχω δοκιμασει μονο το κλασσικο-φτηνο 14αρι νομιζω...

επισης παρα παρα πολυ ωραιο ειναι το bowmore 18.βελουδο !

Link to comment
Share on other sites

E KoMM εννοείται πως το Ardbeg δεν είναι για να φτιάχνεις κεφάλι, εκτός και αν έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Είναι για να πίνεις λίγο και μια στις τόσες, ακόμα και το 10άρι. Όσο για να το προσφέρεις... άσε άπειρο γέλιο :hehe: !

Όσο για το bowmore το σημειώνω :turn:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.