Jump to content



Ανεμιστηρακι για CPU


eleni

Recommended Posts

Καλησπερα σας, εχω ενα pc με επεξεργαστη P4 3.2GHz (socket 775) και το μαμα ανεμηστηρακι του επεξεργαστη ειναι "αστα να πανε" κάνει ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ!!! και θελω να το αλλαξω.

Έχετε καποιο καλο να μου προτείνεται, μιας και δεν το πολυ κατέχω το θέμα. Βασικος παράγοντας είναι να είναι όσο το πιο πολύ αθόρυβο γίνεται και να παρέχει πολύ καλή ψύξη. Διαθέτω μεχρι 60.

Το pc ειναι αγορασμένο αρχές 2005.

ΥΓ. Για να μην ανοιξω και αλλο thread, προ ημερων αγορασα την οθονη HP 2207h, ακομα δεν την συνδεσα με το pc μου γιατι σε λιγες μερες ερχετε απο Αθηνα. Με προβληματιζει το γεγονος οτι εχω καρτα γραφικων την ΑTI X700 PRO (τοτε που την πηρα ηταν απο τις καλες) και φοβαμαι μηπως δεν μπορει να λειτουργησει στην αναλυση της οθονης, η οποια λεει optimum 1600x1050, θα υπαρξει προβλημα?

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Ελενη.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω να χωράει στο case, 16cm πολλα μου φαινονται, επισης με το βαρος δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα 760gr τα αντεχει το πλαισιο του mobo, η ψυκτρα εχει υποδοχη που μπαινει το fan ή το βαζω καπου κοντα της να τη φυσαει?

Kαι κατι αλλο, απλα βγαζω το παλιο ανεμιστηρακι και βιδωνω την καινουργια ψυκτρα, δεν χρειαζεται επαληψει με παστες κτλπ, ετσι δεν ειναι?

Thnks a lot SirDiman for your fast reply!:)

ΥΓ. Sorry αν ακουγομαι ασχετη, αλλα ειμαι ακομα στην αρχη, με το που βρηκα το TheLab.gr μαγευτηκα με τον κοσμο του pc και εκει που τον εβλεπα σαν ενα κουτι τωρα διαπιστωσα οτι κρυβει πολλα ωραια πραγματα που αξιζει καποιος να τα μαθει και να ασχοληθει με αυτα.

Link to comment
Share on other sites

έχω χρησιμοποίηση αυτήν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650210

αν δεν ασχολείσαι με ο/c στην συνιστώ, με την προέκταση που έχει την αντίσταση είναι εντελώς αθόρυβη:T:

όταν βγάλεις την παλιά ψήκτρα από τον επεξεργαστή καλο είναι να τον καθαρίσεις (τρόπους θα βρείς στο φόρουμ πολούς) και να βάλεις καινούργια θερμοαγώγιμη,σε όλα τα πακέτα με ψήκτρες έχει δικη τους αλλα σχεδόν όλοι προτιμούν ξεχωριστές

καλωσόρισες στην παρέα μας

Link to comment
Share on other sites

90άρι fan έχει μπορείς να κανεις πατέντα για μεγαλύτερο αλλα και αυτό που έχει στην συσκευασία μαζί με την αντιστασούλα του αθόρυβο είναι,απλά η συγκεκριμένη δεν είναι για ο/c συστήματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.