Jump to content



βλέπει net ΜΟΝΟ ο ΙΕ (σε vista) <solved>


koutsoundad

Recommended Posts

την καλημέρα μου,

πως γίνεται να βλέπει net μόνο ο IE και τπτ άλλο?

στο ίδιο μηχάνημα σε xp installation βλέπουν lan & net by eth & by wifi τα πάντα, άρα τεχνικά, καλώδια, router κτλ ok

στα vista ενώ το όλο setup δείχνει ok είτε με wifi είτε με eth βγαίνει μόνο ο ΙΕ ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι σαν unpluged και χειρότερα, δλδ o FF δεν βγάζει ούτε msg αδυναμίας σύνδεσης (μόνο blank page) και το vista Fwall δεν ρωτάει για κάτι που ζητάει net σαν να μην τρέχει τπτ.

το ίδιο με όλους τους browsers κα: avg, msn, Gtalk κτλ, σαν κάποιο αόρατο Fwall να επιτρέπει μόνο IE (vista Fwall down κτλ tested)

Lan βλέπει κανονικά, shared files κτλ, ενώ ο ΙΕ μπαίνει κανονικά στον router (belkin n)

δυσλειτουργία σε eth-card drv (marvell) δεν υπάρχει ενώ είναι updated

υπάρχει ένας μοναδικός user (admin) και έχει pass

τα vista είναι σε logical partition και το boot up choice μια χαρά με τα xp

το κουτί είναι μαύρο (τι να κάνω, σε λίγο θα τσεκάρω και τα παπούτσια μου..)

δεν έχω άλλο Fwall ενώ mem-res είναι πέραν των απαραίτητων μόνο το avg, easytune5 (all off tested)

άλλη μια φορά:

να κάνω eth drv roll back σε ότι είχαν τα vista by default?

να κάνω τρισάγιο? να κάνω εξορκισμό?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.