Jump to content



*Ερώτηση για 8800 GTS 512mb*


gpsgp

Recommended Posts

Πριν 3 μερες περιπου πηρα απο το πλαισιο μια evga 8800 gts 512mb και απο την πρωτη στιγμη που την εβαλα συμβαινει το εξης. Μολις bootarei o υπολογιστης ακουγεται ενας αρκετα εντονος θορυβος κατι σαν να δουλευει στο full το ανεμιστηρακι της καρτας κ αυτο διαρκει μεχρι να τσεκαρει επεξεργαστη,μνημες και σκληρους δισκους μετα οταν αρχισει να φορτωνει τα windows σταματαει και ειναι οκ.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι αυτο προβλημα κ αν συμβαινει σε καποιον αλλο με την ιδια καρτα????

Στα παιχνιδια νομιζω οτι δουλευει οκ....Ακομη θα ηθελα να ρωτησω για τις θερμοκρασιες οταν καθεται ειναι περιπου στους 69-70 βαθμους ενω σε full load στους 79-80....ειναι ανησυχητικες και τι μπορω να κανω????

Ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο σας...

Link to comment
Share on other sites

Eιναι νορμαλ ο τροπος που περιγραφεις για την λειτουργια του ανεμιστηρα.

Και οι θερμοκρασιες σου ειναι φυσιολογικες επισης.

Δεν ξερω αν εχει βγει καποια aftermarket ψυκτρα/ανεμιστηρας για την καρτα σου.

Link to comment
Share on other sites

Ειχα πριν την 8800 gts 640mb και δεν το εκανε αυτο με το ανεμιστηρακι...και ειχε παρομοιες θερμοκρασιες και με το rivatuner ειχα ανεβασει το ανεμιστηρακι και δεν ειχε ιδιαιτερο προβλημα αλλα το rivatuner την 512 δεν την αναγνωριζει..Ξερετε αν εχει βγει καμια καινουρια εκδοση???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.