Jump to content



4screens 1 pc


out_of_limits

Recommended Posts

θελω σε μία κεντρική μονάδα με την ύπαρξη sli να γινεται να βγαζω 4 οθόνες που η καθεμία να παιζει συνεχεια διαφορετική εικόνα. Οπως είναι η προβολή παρουσίασης στα windows τίποτα παραπάνω. Απλα η καθεμία να παίζει φωτογραφίες για διαφημιστικούς λόγους. αν γινεται αυτο με sli λύση ποιο είναι το software που το υποστηριζει αυτο?

Link to comment
Share on other sites

δε θέλω 4 τεταρτημορια. θελω τεσσερις οθονες στη σειρα που θα δείχνουν φωτογραφιες διαφορετικες μεταξυ τους με τέσσερα ανοιγμενα powerpoint. Αυτο ομως σε ένα συστημα. πως γινεται με δύο κάρτες γραφικών να έχω σε προεκταση 4 οθονες με 4 διαφορετικά παραθυρα ?

Link to comment
Share on other sites

δεν σε καταλαβαίνω k@mik@zi, κανονικά αν δεν ενεργοποιήσεις το sli βάζεις της οθόνες σου στις αντίστοιχες υποδοχές και βουαλά έχεις 4 διαφορετικές οθόνες ανεξάρτητες η μία με την άλλη που παίζουν διαφορετικά πράγματα.

Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό πρόγραμμα.

Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.