Jump to content



Φημολογίες για Vista Plus Pack


MOS

Recommended Posts

********

Φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ένα προϊόν με την ονομασία Microsoft Plus! Pack for Windows Vista, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου. Παρ' ότι δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση από τη μεριά της εταιρείας, το συγκεκριμένο προϊόν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος Future Shop στον Καναδά, συνοδευόμενο από φωτογραφία της συσκευασίας. Στη συσκευασία αναφέρεται πως περιέχονται τέσσερα παιχνίδια ειδικά για τα Windows Vista, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στη σελίδα του καταστήματος.

*******

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι με την εγκατάσταση του πακέτου γίνεται ευκολότερα η αναζήτηση και η οργάνωση μεγάλων συλλογών εγγράφων, εικόνων και video, ενώ περιλαμβάνεται επίσης η τεχνολογία Windows Tablet and Touch, καθώς και όλες οι δυνατότητες του Windows Media Center για να γίνει ο υπολογιστής το κέντρο των πολυμέσων, αλλά αυτά είναι χαρακτηριστικά των Vista και όχι ουσιαστικές βελτιώσεις που έρχονται με το Plus!.

Τα πακέτα Plus! για τα Windows συνόδευαν όλα τα λειτουργικά της Microsoft από τα Windows 95 ως και τα Windows XP και συνήθως περιλάμβαναν πολλά desktop themes και αρχεία πολυμέσων. Με την έλευση των Windows Vista, πολλοί πίστεψαν ότι δε θα ακολουθούσε έκδοση Plus!, λόγω των Ultimate Extras. Το πακέτο θα κοστίζει γύρω στα 27 ευρώ [40 δολάρια Καναδά, σύμφωνα με το site].

Πηγή: Download Squad

Link to comment
Share on other sites

Μετά και το 3ο Warning, νομίζω ότι μας γράφεις ελαφρώς.

Επίσης, το copy paste από άλλα site είναι μη αποδεκτό.

Σου "χαρίζω" 3 μέρες ban, μέσα στις οποίες μπορείς να:

1) Παρακολουθήσεις πως λειτουργούμε.

2) Διαβάσεις τον Οδηγό για νέα μέλη (στην υπογραφή μου)

3) Ρίξεις μια ματιά στο Netiquette (οι άγραφοι νόμοι του Internet)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.