Jump to content

Προβλημα με το nero 6.1.15a & 8.2.8.0 & οχι μονο...

fits79

Recommended Posts

Το πρόβλημα σου πρέπει να είναι στα ide καλώδια που συνδέουν τα dvdrw.εγώ παλίοτερα ότανείχα δίσκο και οπτική συσκευή στο ίδιο καλώδιο έιχα πρόβλημα στην εγγραφή από το δίσκο. το ίδιο γινόταν και στο on the fly οταν είχα reader + writer στο ίδιο καλώδιο. το ότι το ένα αντιγραφικό σου είναι sata δεν λεεί τίποτα. άλλαξε μια τις συνδεσμολογίες να δεις τι παίζει.

Φίλε επειδή μου είπε κάποιος να δοκιμάσω τις ταινιοκορδέλες δοκίμασα να τις αλλάξω όπως και να αλλάξω θέση τις συσκευές μην τυχών και αλλάξει κάτι αλλά τσίφος.

Στην βασική ταινιοκορδέλα έχω τον σκληρό δίσκο(maxtor 160gb) που έχω τα windows και το samsung dh162c στην 2 ταινιοκορδέλα έχω τον 2 σκληρό δίσκο(western digital 320gb) και το pioneer 112d και τέλος στο καλώδιο sata και θέση sata0(Δοκίμασα και την θέση sata1) της μητρικής το optiarc 7173s

Mετά απ' όλα αυτά και αφού άλλαξα και τις θέσεις των drives δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα δισκάκια??

Δηλαδή πιστεύεις αν από εδώ και πέρα αγοράζω μόνο verbatim, philips ή creation δεν θα έχω πρόβλημα?

Και το εννοείτε γιατί το λες?

Εσείς τι μάρκα δισκάκια προτείνετε και γιατί?

Εννοω, οτι αν ηταν σωστο το δισκακι θα το διαβαζαν ολα τα drives που εχεις.

Τωρα αν καποιο δισκακι ειναι ποιο δυσκολο να διαβαστει απο καποιο drive εκει μπαινει

το θεμα του drive. Ποσο ισχυρη ειναι η δεσμη του laser, τι error correction μηχανισμο

εχει και τελος ποια standards ακολουθει.

Για την on the fly εγγραφη τωρα, πρεπει να ταιριαξεις δυο drives και δυο δισκακια οποτε

το θεμα οπως καταλαβαινεις γινεται πιο πολυπλοκο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.