Jump to content



2mb line ... 768 speed


Dr.Paneas

Recommended Posts

Τελικα μετα απο αναμονη 2 μηνων ++ αναβαθμιστηκε η adsl μου σε 2mb (τουλαχιστον ετσι λεει το USR ). Το θεμα είναι οτι έχω τις ΙΔΙΕΣ ταχύτητες με πριν.

Μολις ενεργοποιηθηκε η αναβαθμιση μου απο 768 σε 2Mb.

Downstream Upstream SNR margin (dB): 30.2 31.0 Attenuation (dB): 18.0 10.0 Output power (dBm): 12.6 11.8 Attainable rate (Kbps): 11488 1348 Rate (Kbps): 2048 256

Οι ταχύτητες όμως είναι ακομα στα ίδια επίπεδα...

Τι φταίει λετε ;

Link to comment
Share on other sites

Από το 134 που είχα πάρει τηλέφωνο για να αναβαθμίσω την σύνδεσή μου, ο τύπος που μίλησα, μου είπε όταν δω στο modem ότι έχει αλλάξει η ταχύτητα καλό θα είναι να κλείσω και να ξανανοίξω το modem έτσι ώστε να πάρει νέα ip. Δοκίμασε και αυτό και πες μας αν έφτιαξε καθόλου. Αν και βέβαια θυμάμαι όταν είχα πάει από τα 768 στα 2048, η ταχύτητα δεν έστρωσε αμέσως, παρά μετά από 4-5 μέρες.

Link to comment
Share on other sites

1 η μερα πέρασε παιδια και ακομα με 75 κατεβαζω απο rapidshare. Αντε να δούμε... Το θετικο ειναι, οτι στην αρχη του κατεβασματος, αρχιζει απο 150 αλλα πέφτει απότομα (μεσα σε ms) στο 80 και κατεβαίνει...

edit:

2η μερα περασε...τιποτα ακομα...

edit:

3η μερα περασε. Αλλα κατι εγινε... απο το 75 πέσαμε στο 50...:dots:

edit:

4η μερα πέρασε. Ακομα 75... Δεν πηγαίνει πιο πάνω με τίποτα...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Voudas

μπορεί να αναβαθμίστηκε η γραμμή σου αλλά όχι ακόμα το προφίλ των κωδικών σου... λίγη υπομονή και θα γίνει κ αυτό αν περί αυτού πρόκειται...

πηγα στο my.otenet.gr και στο WebSelfCare παρατήρησα ότι:

Όνομα Πακέτου : OnDSL Home S1 ΑΟΡΙΣΤΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από την 24/05/07 οι ταχύτητες στις υπηρεσίες OTENET OnDSL συμβολίζονται ως εξής:

S1->768/192

S2->1024/256

S3->2048/256

S4->4096/256

S5->8192/384.

Αρα μάλλον πρόκειται για αυτό που λες Βούδα. Πήρα όμως ενα τηλ και στο 134, και μου είπαν να πάρω αύριο ενα τηλ στο 1242 και να τους πω να συγχρονίσουν το μόντεμ μου. Για να δούμε... Αύριο λοιπον!

Link to comment
Share on other sites

Επιτελους καταφερα να έχω 2mb!!!! Τωρα κατεβαζω με 205 περιπου σταθερα!!!

Ρε γαμωτο, ελεος δηλαδη, μονο εξυπηρετηση δεν κανουν οι άνθρωποι στον ΟΤΕ παρόλο που είναι ευγενικοί.

1) Ενεργοποιήθηκε μονο η γραμμή μου και ΞΕΧΑΣΑΝ να ενεργοποιησουν τους κωδικούς. Λεω ξεχασαν γιατι οταν τους πηρα τηλεφωνο να τους ρωτησω γιατι κατεβαζω με την ιδια ταχυτητα ενω αναβαθμισαν την γραμμη σε 2mb:

α) Μου ειπαν να περιμενω και οτι θα φτιαξει με τον καιρο.... μπουρδες.

β) Μου είπαν να παρω στο 1242 για να συχγρονισουν το μοντεμ μου (που ήταν ηδη συγχρονισμενο, αφου εδειχνε 2mb Line).

γ) Ευτυχως ο Βούδας, μου άνοιξε τα μάτια και πηγα στο my.otenet.gr και είδα οτι οι κωδικοί μου είναι σε S1 , aka 768. Παιρνω τηλ και το λεω στο 134 και μου λενε σε λιγες ώρες θα το φτιαξουν.

δ) Περνανε λιγες ώρες και βλέπω με χαρά οτι υπάρχει το S3 aka 2mb . Ειναι ομως απενεργοποιημενο ενω το S1 Ενεργοποιημένο. WTF ? Παιρνω ξανα τηλ και με παραπεμπουν στην Otenet. Ουφ...Σαν να παίρνεις στο Πλαισιο και αυτο να σε παραπέμπει στην Intel.

ε) Ο υπαλληλος εκει, ισχυρίζεται οτι συμβαίνει το αντίστροφο και μου λεει να ξανα πάρω στο 134 και να τους πω οτι το προβλημα ειναι δικό τους και οχι της Otenet.

στ) Παω τουαλέτα να βγάλω τα νεύρα μου.....μετα γυριζω στο PC. Κανω ενα Refresh και βλεπω οτι το S1 ειναι οντως απενεργοποιημενο και το S3 ενεργοποιημενο.

Και σας ρωτάω, αν δεν έκανα τόση φασαρία, αν δεν το έψαχνα τόσο, αν δεν έπερνα τόσα τηλέφωνα, αν δεν έκανα post και να μου πει ο Βουδας για τους κωδικούς, αν αν αν αν αν αν. .... Πότε δηλαδή θα είχα 2mb ;;; Της Αγιας Ιντερνετιάδας.

Thanx Guys!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.