greekfragma Ιούνιος 13, 2010 #30081 Ιούνιος 13, 2010 Αμα περασει κανεις απο εκει ή αμα παρει τιποτα το ματι σας ριξτε ενα συρμα.
HotPeanut Ιούνιος 13, 2010 #30084 Ιούνιος 13, 2010 Νιωθει κανας trendoulas (ή καγκουρας ή emo, δεν ειμαι ρατσιστης ) που συχναζει παραλιακη αν εχει ανοιξει το καλοκαιρινο Cubanita??Περσυ ηταν διπλα στο yabanaki στη Βουλα αλλα φετος δεν ειδαμε τιποτα... Αμα περασει κανεις απο εκει ή αμα παρει τιποτα το ματι σας ριξτε ενα συρμα. Για το cubanita δεν ξέρω, ξέρω όμως ένα παλιό καλό κλαμπάκι με καυτά μωρά.
Snips Ιούνιος 13, 2010 #30085 Ιούνιος 13, 2010 http://fc02.deviantart.net/fs48/f/2009/165/8/4/Sparkles_by_MattTheSamurai.gif
Guest Ιούνιος 13, 2010 #30086 Ιούνιος 13, 2010 εδώ και 2 χρόνια πάιζει ένα σετάκι 4.1 focal Αχά, quality it is then
Jaco Ιούνιος 13, 2010 #30087 Ιούνιος 13, 2010 Βαλε το κειμενο με λευκο χρωμα σε μαυρο φοντο, κωτσαρε και μια φωτο στη μεση και εχουμε ολοδικο μας Motivational poster για τους Ελληνες φοιτητες! Η πλάκα είχε από πριν περάσω στην σχολή... τότε με τις δέσμες δίναμε 4 μαθήματα και αυτή η ριμάδα η χημεία μου καθόταν στον λαιμό, δεν μπορώ γενικά να αποστηθίσω και δεν γενικά δεν είχε ενδιαφέρον, οπότε αποφάσισα να μην την δώσω καθόλου και έδωσα μόνο τα 3 μαθήματα, για να περάσω τελικά στο ΤΕΙ από τους τελευταίους (χειμερινό εξάμηνο)... Μερικές μέρες λοιπόν, πριν τις πανελλήνιες, με φωνάζει ο φυσικός που ήταν ο υπεύθυνος τους τμήματος (φροντιστήριο φυσικά) στην ενημέρωση και μου λέει...: "Βάση της εικόνας σου και τις πορείας σου, δεν έχεις πιθανότητες να περάσεις κάπου, αλλά μην ανησυχείς υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις μετά"... ότι να' ναι... και άλλα πολλά τραγελαφικά σκηνικά... επίσης λόγο της δυσλεξίας που κουβαλάω, έχουν κόψει πολλές φλέβες οι δασκάλοι μου και έχω ακούσει άπειρες φορές πως δεν είμαι για τίποτα και οι δικοί μου ανέκαθεν νόμιζαν ότι ήταν πρόβλημα... Βασικά το εκπαιδευτικό σύστημα και οι εξετάσεις, είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο που να ευνοούν κυρίως τα παπαγαλάκια και την τετράγωνη σκέψη... δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχετε καλούς βαθμούς είστε βλάκες... βλάκες είναι αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν την αξία σας, την κλίση σας και τα ταλέντα σας και σας κρίνουν με βάση ενός τυποποιημένου συστήματος... από την άλλη όμως, πρέπει να πάτε με τα νερά τους για λίγο, γιατί παρόλο που δεν μετράνε τα χαρτιά, χρειάζονται για να σε πάνε μέχρι το γραφείο για την συνέντευξη... από εκεί και πέρα θα αρχίσετε να αξιοποιείται πραγματικά τον εαυτό σας (ή όχι από εσάς εξαρτάται)... Μη μασάτε, αλλά μην τα φορτώνεται και τελείως στον κόκκορα...
SLN Ιούνιος 13, 2010 #30088 Ιούνιος 13, 2010 Για το cubanita δεν ξέρω, ξέρω όμως ένα παλιό καλό κλαμπάκι με καυτά μωρά. Μπα απο το συντομο περασμα μου απο το Π.Ν. εμαθα οτι πρεπει να εχεις γερο βυσμα για να πας ΑΒΕΡΩΦ (απο Α/ΓΕΝ και πανω) οποτε δεν εχω ελπιδες να μπω στο συγκεκριμενο παρτυ... Βεβαια βλεποντας τις φωτο καταλαβαινω ποσο καλα περνουσαν οι ναυτουμπες που πηραν τελικα σε αυτη τη δυσμενη μεταθεση...
deninho Ιούνιος 13, 2010 #30089 Ιούνιος 13, 2010 Να'σαι καλά Jaco. Διάβασα την πρώτη σου απάντηση, με παρακίνησες να μην το κόψω, οπότε το είπα και στους δικούς μου ότι πέρασα το μάθημα. Και η απάντησή τους ήταν "τα άλλα δεν έχουν βγει?" Ότι πρέπει για να σου φτιάξουν το ηθικό
Jaco Ιούνιος 13, 2010 #30090 Ιούνιος 13, 2010 Καλά έκανες... το ίδιο λάθος είχα κάνει το 2000 σταμάτησα για ένα χρόνο την σχολή, αποφασισμένος αρχικά ότι δεν θα ξαναπάταγα... άρχισα να κυνηγάω την μουσική και έπαιζα σε μαγαζιά, έκανα μαθήματα σε παιδιά, γυρνούσα ταξίδια με γκρουπάκια κτλ... μετά το οχτάμηνο με την χαβούζα και την αηδία που είδα και κατάλαβα ότι θα ακολουθήσει, ανανέωσα (ευτυχώς) την εγγραφή μου στην σχολή και συνέχισα με τα μούτρα κατεβασμένα μεν, αλλά τώρα βλέπω πραγματικά τι απέφυγα...Όπως και να το κάνεις, το χαρτί το χαρτί σε ξεκινάει πιο μπροστά από τους υπόλοιπους στο επιτραπέζιο... αν σου κάτσουν και λίγο τα ζάρια, αν έχεις και λίγο στρατηγική θα περάσεις καλά...
performer Ιούνιος 13, 2010 #30091 Ιούνιος 13, 2010 σχετικοί-άσχετοι βάλτε alpha.θα γίνει της πουτ@ν@ς σήμερα!
cddaraa Ιούνιος 13, 2010 #30094 Ιούνιος 13, 2010 Tι εγινε? για την F1 λεει ο perf... και πραγματικά έγινε αυτο που γράφει!!
performer Ιούνιος 13, 2010 #30095 Ιούνιος 13, 2010 σχετικοί-άσχετοι βάλτε alpha.θα γίνει της πουτ@ν@ς σήμερα!για την F1 λεει ο perf...και πραγματικά έγινε αυτο που γράφει!!ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!αυτό ήταν, μέχρι και τους 10 τελευταίους γύρους πάλευαν 3 οδηγοί για την πρωτιά!περισσότερα στο δίπλα thread;)
l2phile Ιούνιος 13, 2010 #30096 Ιούνιος 13, 2010 Πρέπει να ανοίξουμε νήμα "Τι κάνετε, αντί να διαβάζετε αυτήν την στιγμή;"Ορμώμενος από το "τι mp3 ακούτε...;"
Nephiλiμ Ιούνιος 13, 2010 #30097 Ιούνιος 13, 2010 Ρε θα πεθανουμε μες την ιδια μας τη βρωμα.Οι υπαλληλοι (δεν ξερω ποιοι απο ολους) καθαριοτητας ΔΕΝ κανουν συγκομιδη και η δυσωδια με τετοια ζεστη και απνοια ειναι ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ.Ο περιπτερας λιγο πιο κατω εβαλε φωτια και καιει τα σκουπιδια!Περιττο να πω ΠΟΣΑ ποντικια εχω μετρησει να κυκλοφορουν τελευταια.
filthy_dwarf Ιούνιος 13, 2010 #30098 Ιούνιος 13, 2010 περικοπές, ήταν ένας δρόμος στα Χανιά που έχει λαϊκή και δεν καθαρίστηκε για 2 βδομάδες σε σχετικά κεντρικό σημείο έτσι; δεν μπορείς να φανταστείς σκουπίδι
mariosdeme Ιούνιος 13, 2010 #30099 Ιούνιος 13, 2010 Περιττο να πω ΠΟΣΑ ποντικια εχω μετρησει να κυκλοφορουν τελευταια. in your house
Nephiλiμ Ιούνιος 13, 2010 #30100 Ιούνιος 13, 2010 in your house Γενικα η πολη ειχε προβλημα με τα αρουρια. Αλλα σε περιπτωσεις σαν και αυτες (με ενα γληγορο google fu ειδα οτι εχουν αποκλεισει τον ΧΥΤΑ/χωματερη) οι ποντικαραδες κανουν παρτυ. Με βλεπω να κυκλοφορω συντομα ετσι:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.