Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Aν υποθεσουμε οτι μετα το σεξ το αντρικο φυλλο τρωει πολλες.... :p

Πραγματικα εχω ξεσκιστει στα Derby :D

Υποθεσουμε.... :D

Γιατι να στερουμαστε ενα απο τα δυο.Και τα δυο μαζι.ΝτουγροΥ!

Σοκολάτες...

Απο sex πως πάμε?

Θα έκανα συχνότερα αλλά έχει ξεμείνει ο περιπτεράς από Derby....

Aν υποθεσουμε οτι μετα το σεξ το αντρικο φυλλο τρωει πολλες.... :p

Πραγματικα εχω ξεσκιστει στα Derby :D

If ifs and buts were candy and nuts, we’d all have a merry Christmas :hehe:

Θέλω να γράψω τη λέξη μ π α ρ μ π ο ύ τ σ α λ α και η λογοκρισία εδώ μού βάζει αστεράκια επειδή εμπεριέχει μία κακή λεξούλα :wall::p

εχοντας κλεισει κινητα και σταθερα, αποφασιζεις να πεσεις για υπνο μετα τη δουλεια χωρις ωτοασπιδες (για να ξυπνησεις την ιδια μερα) και να εισαι φρεσκος να κανεις καμια δουλεια με ορεξη.

μετα απο 10 λεπτα που εχεις βολεψει σκεπασματα/μαξιλαρια ακους παιδακι διπλα να κοπαναει πληκτρα απο πιανο, παιδακι απο πανω να διασχιζει το σπιτι με ποδοβολητο στρατιωτων στη μαχη στα γαυγαμηλα, σκυλι (μεγαλου μεγεθους) να γαυγιζει για ωρα, καγκουρα με μουσικη να περναει απο κατω, τυπο με διχρονο πενηνταρι να ξεπαρκαρει απεναντι, καζανακι του απο πανω και δικο σου.

και ολα αυτα σε ησυχη γειτονια σε δρομο με car passing ratio 10</h

απορω αν κοιμαται κανεις σε αυτη τη γειτονια ή ειναι ολοι μονιμως υπνοτισμενοι.

ο κάθε ένας έχει το δικό του ρυθμό ο οποίος δε μπορεί απαραίτητα να συμβαδίζει με το δικό σου. Αυτό είναι το κακό με τις πυκνοκατοικημένες περιοχές.

ναι το καταλαβαινω αυτο, και θεωρω οτι ποτε δεν θα μπορεσω να γινω μερος της ζωης της πολης, αλλα βλεπω οτι δεν ειναι ψυχολογικα καλη αυτη η ατυπη τεραστια συγκατοικηση.

Το να κοιμηθεις καποιες απογευματινες ωρες ειναι θεμα τυχης με πολλους ασταθμητους παραγοντες. Και μιλαμε για ησυχη γενικα γειτονια (οχι και σαν τη φιλοθεη αλλα οκ)

attachment.php?attachmentid=41437&stc=1&d=1288970129

παρε το δικο μου το gifaki βαλτο πανω απο το φακο ....

Nα φαινεται ωραιο ομως...οχι ολη η μαυριλα ...(blend if ή οτι αλλο θες)

Πισω στο δηλητηριο βγαλε το μπουκαλακι και βαλε τρια γραμματακια...σε διαφορες θεσεις οχι στοιχισμενα!!

(ενα μπρος ενα πισω...οχι αλλαγμενες θεσεις..)

Κατα προτιμηση σε πρασινο χρωμα...αλλα δεχομεθα και προτασεις

Μη ρωτησεις ποια 3 γραμματα..ολοι οι nikonians καταλαβαν :p

Αν το κανεις κερδιζεις μια καρτα TB-free απο thread της αρεσκειας σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.