Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εγω παντως απο τις 1 το βράδυ ειμαι ξύπνιος.. :jump:

Αυτα παθαίνει οποιος δουλεύει τα βράδια η νυχτα- μερα :dance3:

Μπορω να πω οτι και η hol δεν την παλευει...τα βιντεο στο youtube ειδικα δεν φορτωνουν με την καμια.2 ωρες φορτωμα για να δω βιντεακι στα 360Ρ των 3 λεπτων :jump:

Αν είχες κάνει νέο θέμα θα σου έλεγα κάτι που έκανα και ίσως σε βοηθούσε να ξεπεράσεις το πρόβλημα:p

Εδω αλλοι δεν κοιμηθηκαν ακομα....

Γιο Σκίλλε,

έβαλα ένα ΠΟΘ πάνω στο ΠΟΘ σου ώστε να ΠΟΘ όταν ΠΟΘ :hehe:

Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

εχω ενα ενυδρειο με 2 αγγελοψαρα και ενα δολλάριο.. το οποιο ειναι 3 χρονων!!!

το ψαρι αυτο λεγεται μονομαχος.. ΠΡΕΠΕΙ!! να ειναι μονο ενα αρσενικο σε 1 ενυδρειο.. θυλικα μπορεις να εχεις οσα θες.. αμα βαλεις στο ιδιο ενυδρειο πανω απο 1 αρσενικο μονομαχικο... θα φαει ο ενας τον αλλον

Χαχα μετα τον Bean ,λεει τις ειδησεις και το ρ το λεει λ , "το αποχωλητηλιο των ξενων" , "η εφημελιδα της Καθημελινης της Κυλιακης"

το ψαρι αυτο λεγεται μονομαχος.. ΠΡΕΠΕΙ!! να ειναι μονο ενα αρσενικο σε 1 ενυδρειο.. θυλικα μπορεις να εχεις οσα θες.. αμα βαλεις στο ιδιο ενυδρειο πανω απο 1 αρσενικο μονομαχικο... θα φαει ο ενας τον αλλον

αρα στην ουσία πάλι ένα θα έχεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.