Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ναι και θα κάνω κι εγώ ένα μετά με τίτλο "Δείτε τα κλειδωμένα threads σας" :p

Έχω πολλές να δείξω!!! :D

Kαι σε διαφορετικά χρώματα.

Αλλα πιο πολλές κόκκινες που να πάρει!

Και ειμαι αεκτζής!

:flex:

Να κανουμε ενα thread "Δειξτε την Sadahzinia σας" ? :p
Ναι και θα κάνω κι εγώ ένα μετά με τίτλο "Δείτε τα κλειδωμένα threads σας" :p
[ζηλιάρης]και εγώ ένα δείξτε τις κάρτες σας[/ζηλιάρης]:hehe:

Αυτα ειναι...

Θα ανοιγει ο Μητσος thread θα το κλειδωνει ο Χουαν, μετα θα ανοιγει ο Χουαν, και θα του ριχνει καρτα ο Αντονιο...

τελος ο Κοσταντιν θα τα γραψει ολα στα κοκκινα παπουτσια του και θα το κανει καμπαρε και ειδη ναυτιλιας το site.

Οι users να εφοδιαστουν με ποπι-κορνι γιατι ερχονται ωραιες φασεις.

READY!! FIGHT!!!:beer:

ρε ,ακουει κανενας Παναθηναικος να μου παρει κανα εισιτηριο για το ματς παο-ιντερ,αμα παει αυριο απο εκδοτηρια μερια?????

τι τραβαμε κ εμεις της επαρχιας...

Θέλει να δηλώσεις Παναθηναϊκό φρόνημα για να πάρεις εισητήρια; :p

Θέλει μπλουζάκι με κότερο Πατέρα αλλιώς δε παίρνεις:hehe:

Θέλει να δηλώσεις Παναθηναϊκό φρόνημα για να πάρεις εισητήρια; :p

οχι πας στην ουρα,μαζι με 1000 παναθηναικους,οταν ερθει η σειρα σου λες¨ειμαι γαυρος ,θελω ενα εισιτηριο για τον φιλο μου τον βαζελο που ειναι επαρχια και δεν μπορει να παρει...

Θέλει μπλουζάκι με κότερο Πατέρα αλλιώς δε παίρνεις:hehe:

funnypicturesyourcatishjs8.jpg

Έχω πολλές να δείξω!!! :D

Kαι σε διαφορετικά χρώματα.

Αλλα πιο πολλές κόκκινες που να πάρει!

Και ειμαι αεκτζής!

:flex:

ώπα έγινες αεκτζης,εσύ δεν ήσουν που υποστήριζες ότι είσαι μόνο βαλένθια?:p

Γαμwτο! Μίλαγα με 3 άτομα ΜΣΝ και φύγανε όλοι μαζεμένοι και έμεινα μόνος μου στο πισι να βαριέμαι και δεν με πάει να κοιμηθώ!!! ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!! Θέλει κανένας να με κάνει παρέα ? (Did that sound a bit kinky or is it my idea ? :hehe:)

Γαμwτο! Μίλαγα με 3 άτομα ΜΣΝ και φύγανε όλοι μαζεμένοι και έμεινα μόνος μου στο πισι να βαριέμαι και δεν με πάει να κοιμηθώ!!! ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!! Θέλει κανένας να με κάνει παρέα ? (Did that sound a bit kinky or is it my idea ? :hehe:)

EmoCat.jpg

εγω τι να πω ρε γμτ...δεν αντεχω αλλο το προγραμμα που εχω.πεφτω για υπνο με πολυ ορεξη, και παλι σηκωνομαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.