Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ο πραγματικός ninja θα άρπαζε το παπούτσι και θα το πέταγε πίσω πετυχαίνοντας headshot.....

ο George (μαμώ το όνομά του...χαλάει τη φήμη μας) έκανε ότι και το ζωώδες IQ του επέτρεψε να κάνει....απλή αποφυγή.:hehe:

ξανανοιξε το ενα και μοναδικο site.Οσοι ειστε μελη θα σας ηρθε μειλ :hehe:

wut? wher?

Τελικα καλη κινηση η αναβαθμιση...Eχω λιωσει το Σαββ/κο στο Red Alert (τερμα τα γραφικα) και περιμενω να ερθουν τα COD 4 Και waw και το BF 2142 !!!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=290242

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ:

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΩ TA ΤΣΑΚΩΝΑΚΙΑ TZIMAKO?

Υγ:τωρα που το σκεφτομαι ,καταγγελω ορθανοιχτα ολους εσας που κλαιγεστε συνεχως για το χαμηλο download σας και τα πινγκς σας και μια φορα δεν εχετε γκρινιαξει για την Κουλα την Σουλα την Μουλα πουχε πονοκεφαλο/δεν ηταν ευνοικος ο αναδρομος Ερμης της/ηταν κουρασμενη κλπ

Υγ2:ατακα ανηλικης ξαδερφης:δεν ασχολουμαι με τα παιδια της ηλικιας μου γιατι εχουν το νου τους ολο στο playstation

ναι ε?:dance3:

Αχαχαχχαχαχα εσυ για ποιο λογο πανηγυριζεις...

Που δεν ασχολεισαι με το ps αλλα μονο με τα ping forthnet τους mtron και το νεο τουμπανο HTPC σου??

Δηλαδη ποσο καιρο θα της παρει να καταλαβει οτι την ιδια σημασια με τον συνομιλικο της θα της δινεις ???

Και μετα η μπαλα θα παρει και τους 25χρονους και στο τελος θα καταληξει να πηγαινει με 40αρηδες οπου θα την πρηζουν για την ... γυναικα τους :p

και συνεχιζω...

Υγ:τωρα που το σκεφτομαι ,καταγγελω ορθανοιχτα ολους εσας που κλαιγεστε συνεχως για το χαμηλο download σας και τα πινγκς σας και μια φορα δεν εχετε γκρινιαξει για την Κουλα την Σουλα την Μουλα πουχε πονοκεφαλο/δεν ηταν ευνοικος ο αναδρομος Ερμης της/ηταν κουρασμενη κλπ

Για την Σουλα/Κουλα/Μουλα της δινω μαζι και ενα panadol καθε φορα που εχει πονοκεφαλο και κανω την δουλεια μου σαν ανθρωπος. Φροντιζω να αγοραζω μονο περιοδικα με ευνοικα οροσκοπια την συγκεκριμενη μερα και την κραταω ξεκουραστη κανοντας εγω τα πιατα, πλενοντας σωβρακα, σφουγγαριζοντας το πατωμα (και παρκέ)...

Για την μαμημενη 4νετ και τα πινγκ της ομως δεν υπαρχει ευκολη λυση :p <---φαρμας, γιατι εχουμε πει οτι η δικη μου 4νετ σπερνει :hehe:

σε καταλαβαίνω Σολωνάκο μου......δυστυχώς στα 60φεύγα κατηγορία που παίζεις δεν πρόκειται να σε πάρει η μπάλα ποτέ,:hehe:

EDIT:crazy_pilot:

κανόνισε να πάθεις καμιά δηλητηρίαση πριν τις εξετάσεις και να μην δώσεις :hehe:

Όχι ρε.. εγγύηση :p

:to_pick_ones_nose:

όχι τίποτα άλλο αλλά αντε μετά να σε έχουμε για άλλο ένα χρόνο να μας τρελαίνεις με το άγχος και την πίεση των εξτάσεων :hehe:

Και τον είχα φλώρο τον μαλλιά...

Ακου μικρέ για να μαθαίνεις. Η αγία τριάς είναι:

Jack Bauer>Jean Claude Van Damme>Steven Seagal>Chuck Norris

(σαν τους 3 σωματοφύλακες που ήταν 4:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.