nimits1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 Σκεφτομαι καιρο τη μεταβαση σε Mac.Δεν ξερω σαν αρχαριος τι να επιλεξω.Τα οικονομικα μου φτανουν για Macbook ή για imac 20 ή για mac miniΠιστευεται οτι ειναι μια καλη στιγμη για μεταβαση;Και αν ναι τι να επιλeξω;Μηπως να δωσω τα χρηματα για μια αναβαθμιση στο συστημα της υπογραφης μου;
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2008 #2 Φεβρουάριος 3, 2008 τι ακριβως σου λειπει απο το συστημα της υπογραφης που σκεφτεσαι οτι μπορει να το βρεις στο MAC?
winters Φεβρουάριος 3, 2008 #4 Φεβρουάριος 3, 2008 Μεταβαση.. δλδ θα το δωσεις το pc... (?)Aν ναι παρε imac αλλιως macbook... Aν εχεις ηδη laptop παρε imac...Aν κρατησεις το pc και εχεις κ laptop παρε το mini...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2008 #6 Φεβρουάριος 3, 2008 Αν το θέμα σου είναι το λειτουργικό, ψάξου πως μπορείς να βάλεις σε Intel μηχάνημα Mac OS Ανέξοδα. Μόνο το λειτουργικό θα σου στοιχίσει.
qbiefox Φεβρουάριος 4, 2008 #8 Φεβρουάριος 4, 2008 Φυσικα και υπαρχει τετοια δυνατοτητα... Αφου και οι Mac πλεον Intel επεξεργαστες χρησιμοποιουν. Απλα θα χρειαστει λιγο ψαξιμο. Το λειτουργικο μπορεις να το βρεις ************. Αν θες να αγορασεις Mac μονο για το OS X μην το κανεις, το μηχανιμα που εχεις ειναι πολυ καλυτερο απο τα περισσοτερα Mac αυτη την στιγμη.**Next time, πας βόλτα :bye:
johnson Φεβρουάριος 4, 2008 #9 Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από nimits1 [Χθες, στις 22:50] υπαρχει τετοια δυνατοτητα; Υπάρχει... :flower:
Purple_Haze Φεβρουάριος 4, 2008 #10 Φεβρουάριος 4, 2008 Αν θες να αλλάξεις laptop, ένα macbook είναι ότι πρέπει. Για μένα η καλύτερη επιλογή σε φορητό. Μacbook pro μη πάρεις γιατί βγαίνει καινούριο μοντέλο.Τα imac,mini μη τα σκέφτεσαι καθόλου. Με το pc που έχεις είναι πεταμένα λεφτά να πάρεις κάτι άλλο.
winters Φεβρουάριος 4, 2008 #11 Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από nimits1 σκεφτομαι να δωσω το laptop που εχω E τοτε παρε macbook... Εγω αυτο θα εκανα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.