Jump to content

Purple_Haze

Premium Members
  • Posts

    143
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Purple_Haze

  1. Purple_Haze

    Αγορα In-Ear Headphones

    Μιας και αναφέρθηκε ο παράγοντας αθλητισμου, και επειδή έχω δοκιμάσει όλων των τύπων ακουστικών στο τρέξιμο και στο mountainbike. Το μοναδικό σε εμένα που εφαρμόζει και δεν γλυστράει είναι το Sennheiser cx 685 sports. Αδιάβροχα,προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους αυτιού και με κλιπ που πιανεται στο ρούχο. Το ελαστικό "αυτάκι" που προσαρμόζεται στο αυτί κάνει τέλεια δουλεια. Επίσης δοκιμασμένα από φίλους δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Και επειδή αναφέρθηκαν και αυτά που εφαρμόζουν περιμετρικά στο αυτι, να ληφθεί υπόψην οτι ναι μεν δεν γλυστράνε, αλλά δυσκολεύουν οταν φοράς γυαλιά. Αυτά, για όποιον το ψάχνει πρωτίστως σε θέμα εφαρμογής και ίσως βοηθηθεί σε ενδεχόμενη αγορά.
  2. Purple_Haze

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Αναβαθμίζοντας σε 4,3 παρατήρησα 2 εκνευριστικά θεματάκια. 1. Σταμάτησε να λειτουργεί το snooze στην αφύπνηση 2. Δε μπορώ να βάλω συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος για να παω απευθείας στην κάμερα, στο τηλ κλπ. :rant: Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο?
  3. Ήθελα να κάνω το football manager 2014 δώρο σε ένα φίλο και το βρίσκω στο steam 50ευρώ ενώ στα ελληνικά καταστήματα 25-30. Αυτές είναι οι τιμές που παίζουν? Απο steam αγοράζουμε μόνο ότι είναι σε προσφορά δηλαδή?
  4. Purple_Haze

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα. Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα. Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα. Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα.Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα.Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα.Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα.Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτό το θέμα. :drool::drool::drool::drool::drool:
  5. Purple_Haze

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Την παντρεύομαι...
  6. Purple_Haze

    Tablet PC's

    Όσοι το σκέφτεστε για μεταχειρισμένο ipad σκεφτείτε και τις ώρες που έχει περάσει μαζί του ο κάτοχός του στην τουαλέτα...
  7. Purple_Haze

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Παιδιά σήμερα πήρα και εγώ το παιχνίδι. Μπαίνω σαν Redskin GR. Έβαλα και το TeamSpeak και είμαι έτοιμος. Τωρα ψάχνω παρέα να γίνει ενδιαφέρον το παιχνίδι καθώς με ενδιαφέρει μονο το teamplay και δε δίνω δεκάρα για στατιστικά κλπ. Αν θέλει κανένας ας με κάνει add στην friendlist και ας μου πει και σε ποιό server μπαίνετε γιατί χάθηκα στις τόσες σελίδες. :hi: ΥΓ: Η εμπειρία μου αρχίζει και τελειώνει στο Battlefield 2 οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  8. Purple_Haze

    Δείξτε τα ρολόγια σας

    suunto η σειρά Τ. Εγώ έχω το Τ3 (175 ευρώ) με παλμογράφο που φοράς στο στήθος. Πολύ καλό και η suunto εγγυηση... Το ρολόι σου φτιάχνει πρόγραμμα προπόνησης ανάλογα με τους στόχους σου, μπορείς να κατεβάσεις έτοιμα προγράμματα από νετ και επίσης μπορείς να το συνδέσεις με άλλα αξεσουάρ suunto. Ο παλμογράφος, που τον έχω δοκιμάσει πάντως για ένα 2μηνο συστηματικά, εφαρμόζει καλά και είναι αξιόπιστος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος.
  9. Purple_Haze

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Γραφέιο είναι ή φροντιστήριο για ecdl?
  10. Purple_Haze

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Τραπέζι σαλονιού που δε μπορείς να ακουμπήσεις τα πόδια σου πάνω σαν άνθρωπος είναι για πέταμα.
  11. Purple_Haze

    Δείξτε το κουτί σας...

    Φίλε xrist μπράβο σου. Πολύ καλή δουλειά! :clap:
  12. Purple_Haze

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να πειράξει σε τι? Εγώ το ανέφερα από αισθητικής άποψης
  13. Purple_Haze

    Δείξτε το κουτί σας...

    :OT: Γιατί βγαίνει και σε άλλα χρώματα εκτός από ασπρό? :OT:
  14. Purple_Haze

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δε μ αρέσει το ηχείο που είναι μπροστά από την οθόνη... Κατά τα άλλα.... mac =
  15. Purple_Haze

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Στην αρχή νόμιζα πως είναι νεο game.Τελικά είναι modification tou gta3. έπαιξα μερικές αποστολές... πλάκα έχει...
  16. Purple_Haze

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Μόλις ξεκίνησα το GTA Winter02. Ωραίο φαίνεται.... και τα καινούρια κομμάτια που μπορείς να ακούς στο αμάξι όλα τα λεφτά :banging:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.