Jump to content

password recovery

saradis1

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.

Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να παρακάμψω το log on των windows διότι υπάρχει κάποιος υπολογιστής που δεν αναγνωρίζει τον κωδικό?

Έγινε κάτι το τελείως παράδοξο. Αυτός ο υπολογιστής ήταν σε ένα συγκεκριμένο domain. του άλλαξα domain και έκανα επανεκκίνηση. Απο εκείνη την ώρα δεν μου δέχεται τον κωδικό που είχε. παράξενο....

Αν προσπαθείς να μπεις με λογαριασμό domain χωρίς να είσαι στο domain δεν γίνεται :/

Μπες με ένα local account ή αν δεν το έχεις, ψάξε στο forum για administrator password reset.

Δεν ξερω....ετσι το εβαλα!!!! Δν το δοκιμασα αλλα απο τα μισα που μπορεσα να βγαλω στο full-screen του youtube κτ πρεπει να κανει!!!

:tomato: :tomato: :tomato:

Να ριξω κι εγω μια υποθεση?

Απο safe mode αν δοκιμασει να μπει στο "κρυμενο" administrator account, δεν μπορει να μπει? Ή περναει αυτοματα κι αυτο στο ιδιο domain? Νομιζω πως οχι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

Λογικά εφ' όσον ήταν σε domain, θα του έχει μείνει το κουσούρι "Press Alt + Ctrl + Del to begin" όπου και θα μπορεί να βάλει πλέον μόνο local χρήστη.

Αν δεν έχει κάποιο account που να μπορεί να μπει θέλει password reset.

Αρχική απάντηση από JohnnyGR

Να ριξω κι εγω μια υποθεση?

Απο safe mode αν δοκιμασει να μπει στο "κρυμενο" administrator account, δεν μπορει να μπει? Ή περναει αυτοματα κι αυτο στο ιδιο domain? Νομιζω πως οχι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

στο κρυμμένο administrator?? πως δηλαδή? δοκίμασα και σε safe mode αλλα μου έβγαζε τις ίδιες επιλογές