Jump to content



Προβλημα με PC - HELP!!!!


FANISTELROOY

Recommended Posts

Λοιπον εχουμε και λεμε. Ειχαμε ενα PC και επειδη εκανε θορυβο ειπαμε να αλλαξουμε ψυχτρα. Το ανοιξαμε, ειχε ενα "χαλι" απο σκονι-χνουδια κλπ. Βγαλαμε την παλια ψυχτρα με το φασαριοζικο ανεμιστιρι και βαλαμε την καινουρια. Παμε να συνδεσουμε το PC και δεν εδινε σημα στην οθονη.

Δοκιμασαμε:

1)Καλωδια

2)να εχει κουμπωσει καλα η ψυχτρα

3)με την στοκ ψυχτρα

4)αλλα καρτα agp

5)αλλο τροφοδοτικο

6)αλλη μνημη

Μαλλον κατι παιχτηκε με τη μητρικη. Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι; Ανοιγει το τροφοδοτικο, το ανεμιστιρι της ψυχτρας, ακουγεται ο δισκος.

Αν εχει κανεις καμια μητρικη 939 για δοκιμη-αγορα θα με ενδιεφερε αν δεν βρεθει λυση.

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στη μοβο θα δείς έχει μια μπαταριούλα,έχει ενα πιαστράκι τιν βγάζεις το αφήνεις κανενα λεπτό και κομπλέ,επίσης δοκίμασε να κλείσεις το διακοπτάκι του τροφοδοτικού να πατήσεις το κουμπί ανοιγματος δυο τρεισ φορές και μετα ανοιξε το τροφοδοτικο και το PC

Link to comment
Share on other sites

Παρόμοιο σύμπτωμα (να μη δίνει σήμα στη οθόνη στα καλά καθούμενα) έχει ξαναναφερθεί εδώ. Εμένα μου έχει τύχει 3 φορές και μετά απο ψάξιμο ότι μπορεί να ήταν δυνατόν (μέχρι και ξήλωμα απο το κουτί μήπως έπαιζε τίποτα με τις γειώσεις) κατέληγα πάντα στο συμπέρασμα ότι έιχα πλέον μια πεθαμενη μητρική, και απο τον τρόπο που αυτό συνεβαινε πιστέυω ότι είναι θέμα πυκνωτή. Αν παρόλα αυτά εσύ μπορέσεις και επαναφέρεις τη δική σου στην αρχική κατάσταση κάνε και εναν παραπάνω κόπο να μας πείς πως το έκανες, μπας και γλιτώσουμε καμία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.