Jump to content



πολλα watercooling parts! με ποια σειρα?


redbighunter

Recommended Posts

παιδια βοηθηστε γιατι τα watercooling parts γινανε πολλα και μπερδεφτηκα! έχω 1 2πλο nexxos(το χονδρο) + 1 3πλο Swiftech MCR320QP ψυγειο, cpu k mb waterblock, ek tank, αντλια Swiftech MCP655!

το 3πλο ψυγειο θα ειναι ή στην πισω μερια του case ή στην πανω μερια καθως δεν χωραει μεσα στο case! το 2πλο ψυγειο δεν εχω δοκιμασει αν χωραει στον πατο του case αλλιως θα παει σε μια απο τις πιο πανω θεσεις! το ερωτημα μου ειναι πια θα πρεπει να ειναι η ροη του υγρου στο κυκλωμα με βαση τα παραπανω δεδομενα?

σκεφτηκα 2 τροπους που θα μπορουσα! δειτε τους: <a  href=%7Boption%7Dhttp://img222.imageshack.us/img222/3251/tryyyyny1.png' alt='tryyyyny1.png'>

Link to comment
Share on other sites

εστω οτι θα εχεις το ψυγειο πισω...

και θα εχεις αφησει ενα δυο εκατοστα για να περνει αερα..

τα βυσματα που θα προεξεχουν πως θα τα βολεψεις?

αν πηγαινε το τριπλο πανω και το διπλο κατω?

Link to comment
Share on other sites

ναι το 3πλο ψυγειο θα παει στο πανω μερος του case και το 2πλο στο πισω μερος! θελω να βαλω και τα δυο καθως σε λιγο θα μπει και η 8800gts σε νερακι επομενως.....

αντλια έχω τη swiftech. τοσο πολυ θα χαλασει η ροη??? λενε οτι δεν μασαει η συσκεκριμενη απο τετοια! εσεις τι λετε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.