Jump to content

theo_mich

Premium Members
  • Posts

    1.181
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Everything posted by theo_mich

  1. https://eu.nkon.nl/ Κατα την άποψη μου το καλυτερο μαγαζι στην ευρώπη.
  2. Εγγύηση: 24μήνες (μάλλον λαθος είναι... ξεχάσανε τον άσσο μπροστά από την τιμή)
  3. theo_mich

    TheLab.gr V4 bugs

    τι συμβαινει? δεν ειναι κοπος ενα κλικ παραπανω καθε φορα που μπαινω, αλλα ειναι λιγο σπαστικο.
  4. theo_mich

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Πες μας ρε φιλε, τι το κρατας κρυφο? (μολις μετακομισα τρικαλα..)
  5. theo_mich

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Παντως το 4G της COSMOTE 200αριζει στη θεσσαλονικη.. Μεχρι και με τη σαπια τη WIND εχω δει 100αρια..
  6. προφανως εννουν τα φυτα στις ταρατσες και οχι ανανεωσιμες πηγες ενεργειας... τερμα διαφημιση το αρθρο! (δουλεψα στην κατασκευη)
  7. theo_mich

    Aξιοκρατία στην Ελλάδα

    Προτεινω και ψηφιζω να κλεισει το θεμα μιας και υπαρχει το χρεοκοπια για ολες τις ασκοπες γκρινιες.
  8. theo_mich

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    "Σημειώστε την κοινότητα ως διαβασμένη" δεν μου δουλευει btw
  9. theo_mich

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Σχολιο απο κατω: Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, είναι αλκοολικός Στις 24.06.2014 ο δημοσιογράφος Freeman που διατηρεί την ιστοσελίδα alles-schallundrauch.blogspot.de έγραφε σ’ ένα άρθρο του, ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ένας μεθύστακας („Eine Saufnase ist neuer EU-Kommissionspräsident„). Επρόκειτο για τον Jean-Claude Juncker. Πολλοί που τον γνωρίζουν προσωπικά λένε, ότι όταν περνάει από μπροστά σου, τον συνοδεύει ένα σύννεφο αλκοόλ. Και ο επικεφαλής της Ευρωομάδας, Jeroen Dijsselbloem, τον χαρακτηρίζει ως «μανιώδη καπνιστή και πότη». Το πρόβλημα αλκοολισμού του Γιούνκερ εμφανίσθηκε και πάλι με έξαρση κατά την διάρκεια της „Συνόδου Κορυφής της Συμμαχίας ΕΕ-Ανατολικής Ευρώπης“ που έγινε στην Ρίγα μεταξύ της 21. και της 22. Μαΐου. Ο Γιούνκερ χαιρέτησε τους ηγέτες της ΕΕ σε εμφανή κατάσταση μέθης. Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, όπως κάποτε και ο Ρώσος Γιέλτσιν, και κατα τον χαιρετισμό τους έριχνε αγενώς και μία σφαλιάρα. Και όταν εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας του είπε: „Βρε, καλώς τον δικτάτορα“. Και όλα αυτά μπροστά στον συγκεντρωμένο τύπο, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί. Θα μπορούσαν οι πολίτες της ΕΕ να εκλέξουν τον Γιούνκερ σε ανοιχτή ψηφοφορία; ΟΧΙ, γιατί ο Γιούνκερ, όπως και οι άλλοι μεγάλοι της ΕΕ, εκλέγονται απο κάποιες αόρατες δυνάμεις και χωρίς την παραμικρή δημοκρατική διαδικασία. Τόσο „δημοκρατικό“ είναι αυτό το δικτατορικό και φασιστικό κατασκεύασμα που ονομάζεται ΕΕ. Ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι όμως „παντοδύναμος“ και αυτό το βλέπουμε συν τοις άλλοις με τον τρόπο, με τον οποίο μεταχειρίζεται τους αρχηγούς των κρατών της ΕΕ, που νομίζει ότι είναι υπηρέτες του. Μην πανικοβάλλεστε όμως στην Eurotanic, ο καπετάνιος Γιούνκερ κρατάει σταθερά το τιμόνι. Ναι, το κρατάει πάρα πολύ σταθερά, για να μη πέσει. Άντε, εις υγείαν!
  10. theo_mich

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Μετα απο ενα ¨μικρο" burger tour στα λονδινα (McDonalds, BurgerKing, FiveGuys, ShakeShack, Byron, MeatLiquor, Putty&Bun, Burger&Lobster) τα αποτελεσματα εχουν ως εξης: King of fast food: Burger King. Στην κατηγορια του πιστευω δεν υπαρχει κανενα αλλο μαγαζι που να το φτανει. best vfm, σιγουρακι. King of the premium: Burger&Lobster (με μικρη διαφορα ακολουθει Putty&Bun ειδικα αμα δεν ειμαστε προετοιμασμενοι για κοντα ξυρισμα). Η απογοητευση: ShakeShack & FiveGuys. US Trends in the UK, ULTRA FAIL. Στυλακι μαμαμε και δερνουμε, ουρες 20λεπτου+, ελαφρυ ξυρισμα, ουσια μηδεν, καλυτερα πεταχτητε μεχρι το Βασιλια να λιγδωσει το αντερακι.. Και μετα γυριστε πισω στο ShakeShack για ενα shake. Το shake το κατεχουν. Το μαγαζι του ομπαμα ακα 5παιδια προτινεται σε ελεφαντες καθως τα φυστικια ειναι δωρεαν και με τα τσουβαλια. Στα αληθεια ειχε ενα σωρο απο 20 τσουβαλια στοιβαγμενα στην εισοδο. ps. αφου ανεβασα 3 κιλα σε 5 μερες το γυρισαμε σε miso ramen γιατι στουπωσαμε.. ps2. που ειναι η φωτογραφιες ρε μπαγλαμα?
  11. theo_mich

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    DJD, .38-.45, Suedehead, RootX
  12. theo_mich

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    space in vad ers
  13. theo_mich

    #labxmas2014 day 14 gift 22

    Πρωτείνη
  14. theo_mich

    Εκλογές 25/1/2015

    oh sh*t.. 22-27 θα ειμαι στα εξωτερικα.. αμα το κλεισουν το μαγαζι και μεινουμε απ' εξω?? μεταναστης με το ζορι στα λονδινα..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.