Jump to content



ασφαλεια ασυρματου ιντερνετ???


cabdik

Recommended Posts

ρε παιδια εχει ενα φιλαρακι εγκαταστησει το πακετο conn-x 768 με philips wireless modem router, αυτο που δινει ο πΟΤΕ!! και μεχρι τωρα ειχε προβληματα με τη συνδεση, δεν τραβαγε και πολλες φορες τον πετουσε εκτος. την συνδεση δεν την εχει κανει ασυρματα. εχει καλωδιο. σημερα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι ενας τεχνικος του οτε, που του ειχε πει το προβλημα του, του ειπε οτι καποιος του υπεκλεβε το σημα ασυρματα σε αποσταση 100 μετρων. ειναι δυνατον? και πως μπορει να προστατευτει?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dpolal

Αφού δεν χρησιμοποιεί το ασύρματο τότε από το μενού του router καλύτερα να το απενεργοποιήσει...

Και εμείς απο πού θα έχουμε πρόσβαση αν όλοι στην Αθήνα απενεργοποιήσουν το ασύρματο??? Στην αθήνα είναι αρκετοί...."δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα,θα βρώ κάποιον μ.....α να μπαίνω"...:giveup: :giveup:

PS: Κάποια στιγμή οι πάροχοι θα πρέπει να γνωστοποιήσουν στους συνδρομητές τους γιαυτά τα προβλήματα και όχι το αντιστροφο,να καλούμε "εμείς" για να μας λένε οτι κάποιος μας "κλέβει" την σύνδεση...

Link to comment
Share on other sites

οπως ειπανε και οι απο πανω, αν δεν χρησιμοποιει το wireless τοτε

ας το απενεργοποιησει. Αν ομως το χρησιμοποιει ας βαλει ενα κωδικο για το wireless

δικτυο του (wep/wpa) ωστε να κλειδωσει.

Προσοχη το password του ρουτερ δεν εχει καμια σχεση με το pass που θα βαλει

στο wireless... και φυσικα αν παιζει pass στο ρουτερ αλλά οχι στο wireless o αλλος

8α συνεχιζει να αλωνιζει χωρις προβλημα στο νετ του φιλου σου.

πως θα μπει στο ρουτερ του?

δες το λινκ του τασου καταρχην και μετα ας ανοιξει εναν browser και να γραψει την ip του ρουτερ. Λογικα ειναι κατι σε 192.168.0.1 - 192.168.1.1 αναλογα τον κατασκευαστη. Αν δε μπορει να βρει την ιp το username και το pass ας κοιταξει κατω απο το ρουτερ, συνηθωες υπαρχει αυτοκολλητακι που τα γραφει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.