Jump to contentβγαζοντας λεφτα στο internet


tromeros dennis

Recommended Posts

καλησπερα!

δεν ξερω αν εχετε ασχοληθει με αυτο, παντος βρηκα μια σελιδα εγω που ειναι αρκετα καλη και πληρονει. ειναι σελιδα που πατοντας μερικα (~10) λινκς μαζευετε λεφτα.

εφτιαξα μια info-σελιδα -> *******

να και ενα ποστ που βρηκα σε ενα αλλο φορουμ. περιεχει αρκετε πληροφοριες σχετικα με τα pay to click και τα pay to read

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλετε χρήματα. Εδώ θα αναλύσουμε τα PTC (Paid to click) και PTR (paid to read) sites στα οποία δε χρειάζεται επένδυση.

1. Τι είναι το PTR;

- Είναι μία μέθοδος για να κερδίσουμε χρήματα online διαβάζοντας e-mails ή πατώντας διαφημίσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει κάποιοι διαφημιστές. Τα χρήματα που κερδίζουμε διαφέρουν από διαφήμιση σε διαφήμιση, ανάλογα με το πόσα πλήρωσε ο διαφημιστής.

Όλες οι διαφημίσεις έχουν timers. Ο χρήστης πρέπει να μείνει στη διαφήμιση τόσο χρόνο όσο ορίζει ο timer ο οποίος διαφέρει επίσης σε κάθε διαφήμιση (συνήθως 10 δευτερόλεπτα με ένα λεπτό). Μετά από το χρόνο αυτό κερδίζει το τα χρήματα που ορίζει η διαφήμιση, τα οποία μπαίνουν στο λογαριασμό του. Εάν ο χρήστης κλείσει τη σελίδα πριν λήξει ο timer τότε δεν κερδίζει τίποτα. Πολλά site μετά τη λήξη του timer χρησιμοποιούν turing numbers (photo) και σου δίνουν 4 αριθμους από τους οποίους σου λένε ποιον να επιλέξεις για να πληρωθείς για τη διαφήμιση. Αυτό γίνεται για να μη χρησιμοποιούν αυτόματα προγράμματα οι χρήστες.

Η είσοδος στα site αυτά είναι εντελώς δωρεάν, δε χρειάζεται να επενδύσουμε ούτε ένα cent.

2. Πώς πληρώνουν τα site;

- Τα site πληρώνουν μέσω paypal, e-gold, moneybookers, alertpay κ.ο.κ. Κάθε site πληρώνει σε διαφορετικές υπηρεσίες, άλλα τα πιο πολλά υποστηρίζουν paypal. Για να πληρώσει το site πρέπει να φτάσει ο χρήστης ένα ελάχιστο όριο που διαφέρει σε κάθε site (συνήθως από $0.05 έως $10). Μετά μπορεί να ζητήσει την πληρωμή του.

3. Τι είναι τα referrals;

- Είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι των sites που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα τα κέρδη. Referral είναι ο χρήστης που γράφεται με την σύσταση κάποιου άλλου. Κάθε χρήστης παίρνει ένα ποσοστό των κερδών του referral του (δε τα χάνει ο referral, αυτά είναι μπόνους). Το ποσοστό αυτό αλλά και τα επίπεδα διαφέρουν σε κάθε site. Π.χ. έστω ένα site με referral commission 100% και 1 level. Τότε ο χρήστης παίρνει 100% από τα κέρδη κάθε χρήστη που έγραψε. Δε κερδίζει όμως τίποτα από αυτόν που θα γράψει αυτός που έγραψε. Στα site με πάνω από ένα level τότε κερδίζει ο χρήστης απο αυτόν που έγραψε, και από αυτόν που έγραψε εκείνος που έγραψε κ.ο.κ για όσα επίπεδα ορίζει το site. Προσοχή, τα site δεν έχουν σχέση με πυραμίδες, σε κανένα site δε κερδίζεις σε απεριόριστα επίπεδα. Όσο πιο πολλα είναι τα επίπεδα τόσο μειώνεται και το ποσοστό κέρδους από τους referrals. Ο λόγος που δίνουν αυτή τη δυνατότητα τα site είναι για να έχουν πιο πολλούς χρήστες. Πράγμα που σημαίνει περισσότερους διαφημιστές, άρα και περισσότερα κέρδη.

4. Τρόπος λειτουργίας

- Όπως είπαμε σε αυτά τα site πληρώνεσαι για να βλέπεις διαφημίσεις. Η λογική λειτουργίας των site είναι η εξής. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει ένα ποσό για να διαφημίσει το προιόν του (έστω $0.03 για κάθε επισκέπτη στη σελίδα του). Από αυτό το ποσό το $0.01 το παίρνει αυτός που βλέπει τη διαφήμιση. Το $0.01 αυτός που τον έγραψε (με 100% referral commission και 1 level), και το υπόλοιπο $0.01 το παίρνει αυτός που έχει τη σελίδα. Έτσι είναι όλοι κερδισμένοι, ο χρήστης και ο κάτοχος της σελίδας κερδίζουν χρήματα και ο διαφημιστής κερδίζει επισκέπτες στη σελίδα του. Για το διαφημιστή είναι ένα είδος φθηνής διαφήμισης αν αναλογιστούμε τα ποσά διαφήμισης στην τηλεόραση.

5. Ποιοι είναι cheaters;

- Cheaters είναι οι χρήστες που προσπαθούν να δουν τα ads με παράνομο τρόπο από αυτόν που ορίζει το κάθε site. Μερικά παραδείγματα:

. Μερικά site έχουν links που γράφουν Cheat link, do not click. Σε περίπτωση που ο χρήστης πατήσει το link αυτό παίρνει έναwarning. Σε ένα αριθμό warnings διαγράφεται από το site.

. Μερικά site πριν τη διαφήμιση κάνουν μία ερώτηση (photo) π.χ. πόσο κάνει 4+4. Ο χρήστης πρέπει να απαντήσει σωστά για να δει τη διαφήμιση. Αλλιώς δέχεται πάλι warning. Προσοχή: τα warnings αυτά δε τα βλέπεται πουθενά, σε περίπτωση που φτάσετε το όριο διαγράφεται ο λογαριασμός σας και χάνεται τα κέρδη.

. Χρήστες που χρησιμοπιούν bots τα οποία «βλέπουν» αυτόματα τις διαφημίσεις.

6. Πως βλέπω τις διαφημήσεις;

. Από τα links που έρχονται στο email σας. Πατάτε τα links κάτω από εκεί που λέει paid link.

. Από τα paid links που υπάρχουν στο site. Τα περισσότερα scripts που χρησιμοποιούνται είναι δύο ειδών. Στο πρώτο πηγαίνετε στο surf ads ή browse ads (photo) και εκεί υπάρχουν οι διαφημίσεις. Στο δεύτερο πηγαίνετε στο earning area (photo) και από εκεί στο click links ή read ads. Μέσα στο click links θα δείτε πάνω από τα link να λέει surf these ads, αν πατήσετε εκεί θα βγαίνει το ένα ad μετά το άλλο και δε χρειάζεται να πατάτε το κάθε ένα χωριστά.

7. Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω;

- Ένα λογαριασμό email.

- Ένα λογαριασμό στην paypal.

- Να εγγραφείτε σε μερικά προγράμματα.

8. Συμβουλές.

Γραφτείτε αρχικά σε μερικά site και όχι σε όσα βρίσκετε. Προσπαθείστε πρώτα να δείτε πως δουλεύει το σύστημα και να γράψετε μερικά άτομα. Μετά σιγά σιγά αν βλέπετε ότι έχετε χρόνο και για άλλα κάντε μερικές εγγραφές ακόμα, κ.ο.κ.

. Σε κάθε site δε μπορούμε να βλέπουμε πάνω από μία διαφήμιση την ίδια στιγμή. Αν το κάνουμε αυτό δε θα κερδίζουμε χρήματα. Όμως μπορούμε να βλέπουμε ταυτόχρονα διαφημίσεις από διαφορετικά site. Επόμένως ανοίγουμε σε tabs 4-5 site και βλέπουμε μία διαφήμιση από το καθένα.

. Στα site που γράφεστε είναι καλό να διαβάζετε το Help ή FAQ για περισσότερες πληροφορίες.

. Μη περιμένετε να γίνεται πλούσιοι μέσα από αυτή τη διαδικασία. Αν θέλετε κάτι τέτοιο κοιτάξτε άλλους τρόπους. Εδώ θα έχετε ένα extra στο εισόδημα, το μέγεθος του οποίου εξαρτάται από παράγοντες που εξήγησα παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Αδερφέ αυτό που κάνεις είναι εξαπάτηση και σε παρακαλώ να μην ξαναγίνει.

Αν ξαναδώ link που σου δίνει λεφτά, points ή ότι άλλο κερδίζεις χωρίς να ενημερώσεις τον κόσμο θα αναγκαστώ να σου απαγορεύσω την πρόσβαση στο site.

Ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

sooorrry!!! δεν το εγραψα γιατι βασηκα το ελεγε στο "3. Τι είναι τα referrals;"

!!!!! :)

λοιπον, στο σιτε που εδωσα εχει λινκ πρως το bux3 και το 2bux που αν γραφτειτε, θα περνω κι εγω λεφτα. δλδ κι εσεις κι εγω! αν εσεις βρειτε αλλους να γραφτουν θα μαζευετε κι εσεις λεφτα απο αυτους και παει λεγοντας.

:)

Link to comment
Share on other sites

sorry ρε παιδια, δεν καταλαβενω τι εκανα λαθος τωρα:

Αρχική απάντηση από jpavly

link που σου δίνει λεφτά, points ή ότι άλλο κερδίζεις χωρίς να ενημερώσεις τον κόσμο

γι αυτο ενημερωσα ξεκαθαρα με το ποστ μου! :hm:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tromeros dennis

λοιπον, στο σιτε που εδωσα εχει λινκ πρως το bux3 και το 2bux που αν γραφτειτε, θα περνω κι εγω λεφτα. δλδ κι εσεις κι εγω! αν εσεις βρειτε αλλους να γραφτουν θα μαζευετε κι εσεις λεφτα απο αυτους και παει λεγοντας.

Πυραμιδούλα; ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.