Jump to content



Emule & Χρήση CPU 100%


oekab1992

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Έχω ενα pentium 3 - 1000 mhz, mobo gateway, dvdrw nec, geforce mx/mx4000, 512 ram sdram 133, hard disk 160 gb seagate.

Το μηχάνημα αυτό ειναι το κατεβαστήρι μου. Έχει windows xp pro sp2 greek και τρέχει νύχτα μέρα utorrent & emule. Ενώ έπαιζε καλά εδώ και καιρό, τώρα τελευταία σέρνεται, και παρατηρώ στο task manager οτι το πρόγραμμα ξεζουμίζει την cpu 100%, και πέφτει η απόδοση του pc. Το κλείνω, το σύστημα ανασάνει, το ανοίγω, μπορεί να παίζει 20-40 επιβάρυνση στην cpu, αλλά μετά απο λίγο πάει στο 100% και το emule σέρνεται ή κολλάει. Του έχω συνήθως 50-80 αρχεία ταυτόχρονα, αλλά αυτό το είχα απο την αρχή και πάντα έπαιζε καλά. εδώ και λίγες μέρες άρχισε να κάνει αυτά τα κόλπα. To pc τρέχει realtime NOD32, zone alarm, dyndns, tightvnc και windows defender, αλλά ποτέ δεν έκανε τέτοια ζόρια, τώρα όμως τα κάνει χωρίς λόγο.

Τις πταίει? Σας ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το emule και να δεις αν συνεχίζει το πρόβλημα!

Αν συνεχίζει τότε από το task manager δες ποιά προγράμματα τρέχουν και όσα δεν χρειάζεσαι απενεργοποίησέτα!:daisy:

Επίσης μπορεί να φταέι οτι έχεις στον κοινόχριστο φάκελο του emule πολλά προγράμματα και σου τα παίρνουν οι άλλοι χρήστες και αυτό μπορεί να καθηστερεί τον υπολογιστή σου!

Αν δεν φτιάχνει τότε δοκίμασε να το ξαναεγκαταστήσεις ή να δείς αν έχεις αλάξει τις ρυθμήσεις του emule!!!!!

Link to comment
Share on other sites

τα έκανα όλα αυτά, έκλεισα zone alarm, Nod32, net limiter, έβγαλα και έβαλα το emule, τελικα μείωσα τα αρχεία σε 50 απο 80 και έκανα defrag στον δίσκο. Τώρα καταναλώνει 25-30 % και έστρωσε κάπως.

Link to comment
Share on other sites

για το zone alarm το ρώτησα χωρίς να διαβάσω όλο το ποστ σου, μόνο από τον τίτλο... τώρα είδα ότι το γράφεις!

είχα κ εγώ πρόβλημα πριν 1-2 χρόνια με z.a.+p2p και είχα βρει και αναφορές στο νετ... έχει να κάνει με bug του z.a. κυρίως σε συνδυασμό με java p2p clients...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.