Jump to content



Σκληρος και προβλημα με αποσυμπιεση αρχειων


stefanos_79

Recommended Posts

Μπαινω στο θεμα αμεσως κατεβαζω καποια αρχεια απο το rapidshare μορφη rar.τελειωνει το download κανω αποσυμπιεση και μου βγαζει σφαλμα.Αλλαζω τη τοποθεσια του κατεβασματος στον 2ο σκληρο που εχω που ειναι μόνο για αποθηκευση data και τιποτα άλλο.Τα ιδια αρχεια που κατεβασα πριν παλι βγαζουν σφαλμα.Κανω απεγκτασταση -εγκατασταση το winrar παλι σφαλματα.Κατεβαζω τα ιδια αρχεια απο αλλο pc τα αρχεια ειναι οκ!!!Μετα απο αυτο βαζω να κατεβαινουν τα αρχεια σε ενα εξωτερικο σκληρο που εχω στο πισι και ως δια μαγειας τα αρχεια ειναι οκ κατα την αποσυμπιεση.Τι μπορει να συμβαινει με τους εσωτερικους μου και δεν μπορουν να κανουν ενα σωστο extract?Ειναι θεμα σκληρων,motherboard,windows,ram?Τι απ όλα?Εχω εκνευριστει αφανταστα.

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ετυχε καποια/ο απο τα Part να ειναι ελατωματικα/ο ??

Εχει γινει πολλες φορες...

Ποιο ειναι το μυνημα που περνεις κατα την αποσυμπιεση ?

Link to comment
Share on other sites

Το μηνυμα ειναι Corrupted file.Το παραδοξο ειναι οτι τα ιδια αρχεια τα κατεβαζω απο αλλον υπολογιστη και κατεβαινουν μια χαρα δηλ θελω να πω οτι δεν τιθεται θεμα τα αρχεια να ειναι κατεστραμμενα

Link to comment
Share on other sites

κατι μου θυμιζει αυτο...χμμμ...σε παλαια μητρικη με VIA chipset,ειχα αυτο το προβλημα οταν διαχειριζομουνα αρχεια πανω απο 50-80μβ ,κατοπιν απεγκαταστασης των drivers της μητρικης...αν θυμαμαι καλα ειχα πειραξει και το βιος...δεν θυμαμαι κ ακριβως μαμωτεν....

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου θυμίζει ένα κάπως "αστείο" πρόβλημα που είχε ένας φίλος. Ήταν πεπεισμένος ότι όλα τα rar που είχε κατεβάσει ήταν χαλασμένα, αλλά όταν πήγα εγώ στο PC του, τα έκανα extract κανονικά.

Το "πρόβλημα" ήταν ότι έκανε extract από το .rar00 αρχείο και όχι από το .rar, που είναι το σωστό για να ξεκινήσεις τη διαδικασία του extract.

Για δες μήπως είναι αυτό :D

Link to comment
Share on other sites

Τα αρχεια αν τα μεταφερω σε άλλο υπολογιστη ειναι ηδη κατεστραμμενα και δεν γινεται extract .Τα ιδια αρχεια αν τα κατεβασω απο αλλο υπολογιστη ειναι μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.Οσο για αυτο που λες gznp δεν παιζει καποια στοιχειωδη τα κατεχουμε :-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.