Jump to content



Πωλείται Soprano dx 7000bws


Bigi

Recommended Posts

Πωλείται το κουτί soprano Soprano DX VE7000BWS .Αγορασμένο πριν από 4 μήνες από e-shop.Γενικά έχει χρησιμοποιηθεί λίγο.Είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Δεν έχω όμως τη συσκευασία του.

Απλά να αναφέρω ένα θέμα που αντιμετωπίζω για να μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις αν κάποιος τελικά το πάρει.Λόγω αστοχίας υποθέτω στη χάραξη της διάταξης που κουμπώνει η μητρική υπάρχει πολύ μικρό κενό ανάμεσα στην τελαυταία και τα κενά για τις θύρες επέκτασης.Έτσι δεν μπορεί να κουμπώσει η κάρτα γιατί το σιδερένιο έλασμά της στην άκρη της δε μπορεί να κατέβει τέρμα κάτω.Βέβαια ευτυχώς τα σιδεράκια στο πίσω μέρος είναι λεπτά και ελαστικά και αν τα τραβήξεις προς τα έξω μπαίνει η κάρτα και μετά τα επαναφέρεις στην αρχική τους θέση.Θα μου πεις περιμένεις να το δώσεις έτσι;Εντάξει δεν το βρίσκω τραγικό, απλή είναι η λύση του.Ο λόγος κιόλας που θέλω να το δώσω δεν είναι αυτός.Απλά δε μπορώ να κάνω τον κινέζο και να μην το πω.Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα ή στο συγκεκριμένο μόνο ή αν είναι και η μητρική στραβιά κομένη (δεν πιστεύω η αλήθεια είναι) πάντως δεν έχω δει να αναφέρεται κάπου αλλού.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται παρόλ' αυτά ας ρωτήσει ελεύθερα με ΠΜ.Το κουτί είναι άμεσα διαθέσιμο και νομίζω πως 70-75 ευρώ είναι μια νορμάλ τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.