Jump to content



Microsoft Surface


neuromancer

Recommended Posts

Κάτι στο οποίο η MS έχει ρίξει άπειρο χρήμα την τελευταία πενταετία. Ψαρωτικό για όσους το βλέπουν για πρώτη φορά, πλην όμως χρειάζεται αρκετή υποδομή "τριγύρω" για να κάνει τα παλαβά που θα δείτε στο video. Στόχος είναι κατά κύριο λόγο τα μεγάλα hotels, αλυσίδες cafe, κτλ. καθώς η τιμούλα τσιμπάει (~10Κ)

http://www.tomshardware.com/2008/03/04/cebit_microsoft_surface/

Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτικο παιδια πηγα σε ενα συνεδριο στο πανεπιστημιο που μας το παρουσιασανε (σε video φισικα ) και τα επομενα χρονια απο οτι φενεται θα το βλεπουμε ολο και πιο συχνα

Link to comment
Share on other sites

Χρειάζεται συνδυασμό παραγόντων για να πιάσει. Από μόνο του δεν έχει τόση μεγάλη πρακτική αξία. Περισσότερο είναι πλατφόρμα επίδειξης τεχνολογίας. Πιθανότερο βλέπω να ξεπεραστεί με τον καιρό από άλλες τεχνολογίες παρά να "πιάσει" όμως είναι.

Θυμάμαι πριν 10-12 χρόνια (νομίζω στην Imagina '96 ήταν) διαδραστικά τραπέζια που άπλωνες πάνω τα χαρτιά σου και με τα χέρια έκανες copy-paste σε PC που ήταν παραδίπλα μέσω καμερών που παρακολουθούσαν τις κινήσεις σου και τα αντικείμενα πάνω στον τραπέζι. Τίποτε από αυτά, 12 χρόνια μετά δεν υπάρχει αυτούσιο. Υπάρχουν όμως στοιχεία σε άλλες συσκευές (π.χ. διαδραστικούς πίνακες σε hi-tech αίθουσες διδασκαλίας).

Κάπως έτσι νομίζω θα πάει και με το surface, αν και με την MS ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει καθώς έχει πολύ χρήμα από πίσω για να το σπρώξει.

Anyway, είναι όντως jaw dropping κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.