Jump to content



Φορητοί υπολογιστές 250 δολαρίων!


SHOG

Recommended Posts

Οι νέοι επεξεργαστές Atom της Intel θα φέρουν την επανάσταση όχι μόνο στο μέγεθος και την κατανάλωση ενέργειας αλλά όπως φαίνεται και στις τιμές των συστημάτων που θα τους χρησιμοποιούν.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται τα πρώτα δείγματα φορητών υπολογιστών με κόστος που θα ξεκινάει από τα 250$ (162 ευρώ!!!) μέχρι και τα 350$ (227 ευρώ). Οι υπολογιστές αυτοί, απευθύνονται σε νέους χρήστες στις ανερχόμενες οικονομικά αγορές της Ασίας αλλά και σε πιο έμπειρους που απλά επιθυμούν ένα σύστημα σε χαμηλό κόστος, ικανό για τις περισσότερες όμως καθημερινές εργασίες γραφείου.

Οι φορητοί με επεξεργαστές Atom αναμένεται να έχουν οθόνες διαστάσεων από 7 μέχρι και 10 ίντσες ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία πως κάποια μοντέλα θα έχουν σκληρό δίσκο ενώ κάποια άλλα solid state drive, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ την διάρκεια της μπαταρίας που θα φτάνει από τις 3 μέχρι και τις 5 ώρες.

Τέλος, όσον αφορά στο λειτουργικό τους σύστημα, τα περισσότερα μοντέλα θα έχουν είτε Windows XP είτε κάποια έκδοση Linux.

Πηγή: pcw.gr

:OT: Αγαπητοί admins, ήθελα να το ανοίξω στις ειδήσεις, αλλά δεν είχα δικαίομα για νέο θέμα...

Αν θέλετε μεταφέρετέ το ή διαγράψτε το....!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.