Jump to content

Επισκεύη Καμένης Μητρικής

Recommended Posts

έχω μια κεντρική μονάδα που κάθετε λόγου ότι έχει καμένη μητρική.

στην μητρική έχουν καεί 3 πυκνωτές και μου έχει κολίσει να προσπαθήσω να της αλλάξω...

υπάρχει περίπτωση να επισκευαστεί η να μην ασχοληθώ καθόλου?

αυτό θα κάνω, έβγαλα τους πυκνωτές απο την μητρική.

οι πυκνωτές είναι 3300μf και στα 6,3ν. ο πυκνωτής πόσο πάει?

0.10-0.20 euroΜην πάρεις τους πιο φτηνούς, αν βρείς panasonic πάρε αυτούς :) Επίσης αν δεν βρίσκεις στα 6.3v και πάρεις πιο πολλά πάλι δουλεύει, απλά λογικά θα είναι πιο μεγάλοι σε διάστασεις

βρήκα πυκνωτές δωρεάν απο έναν ηλεκτρολόγο. μου έδωσε μια μητρική που έχει της πυκνωτές πάνω.

αύριο θα αρχίσω την διαδικασία

ευτυχώς έβαλες τα βίντεο και είδα ότι οι πυκνωτές έχουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. αυτά δεν τα πρόσεξα καθόλου....

αύριο μάλλον θα αρχίσω την διαδικασία και θα ανεβάσω και εικόνες....

μάγκες την μητρική την έκανα (sorry που δεν έβαλα εικόνες, δεν το έκανα στο σπίτι για να το κάνω με την άνεσή μου)

η μητρική δουλεύει κανονικά αλλά το πρόβλημα το έβγαλε η κάρτα γραφικών, δεν στέλνει εικόνα (πρέπει να ειναι τέζα) αλλά δουλεύει κανονικά ο ανεμιστήρας. με άλλη κάρτα γραφικών δουλεύει κανονικά ο υπολογιστής

με καίει όμως που δεν μπόρεσα να τραβήξω εικόνες..... 45 λεπτά περίπου μου πίρε η διαδικασία απλά με ζόρισαν οι τρύπες...

45 λεπτά περίπου μου πίρε η διαδικασία απλά με ζόρισαν οι τρύπες...

Ετσι είναι πάντα την ..........πρώτη φορά...........:musik002:

Well done πάντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.