Jump to content



Laptop και για Matlab.


koutsou

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη για την επιλογή ενός laptop. Πέρα των κλασσικών δουλειών όπως internet, μουσική, office κ.τ.λ. το θέλω και για προγραμματισμό και κυρίως για Matlab. Που είναι το πρόβλημα τώρα: ότι με ψήνει εδώ και καιρό η αγορά ενός macbook. Θα έχω πρόβλημα με matlab και macbook; Την λύση του boot camp δεν θεωρώ πρακτική και βολική. Το λέω για να αποφύγω ίσως απαντήσεις αυτού του τύπου. Και το λέω απλά και μόνο με την λογική πως εάν είναι να περάσω windows σε ένα mac τότε ποιος ο λόγος αγοράς του, εάν όχι η χρήση του Mac OS; Τα 3 laptop που έχω ψιλοκαταλήψει είναι τα εξής ( το πρώτο mac, τα άλλα 2 όχι):

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904042

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905646

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905160

Οποιαδήποτε πρόταση, σχόλιο, παρατήρηση ευπρόσδεκτα. Απλά σε πρώτη φάση θα ήθελα μια απάντηση στο εάν θα έχω πρόβλημα στο macbook με την Matlab.

Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Θα σου ελεγα να παρεις τον VAIO και να του βαλεις τα XP...αλλα και με τα VISTA δεν θα εχεις προβλημα συμβατοτητας με τα matlab.....

Εγω χρησιμοποιω την εκδοση 2007b με vista και λογικο ειναι να παει καλα....τωρα αν χρησιμοποιεις την 6,1 δεν ξερω τι μπορει να πεξει....

Απο την αλλη παλι δεν εχει να κανει οπως το visual studio με compilers και αρχιτεκτονικες !!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.