Jump to content



Delete partition Με το cd των windows


Recommended Posts

Παιδιά ακούστε την πατάτα που έκανα πριν λίγες μέρες. πολύ φοβάμαι ότι ξέρω από τώρα την απάντηση αλλά δεν χάνω και τίποτα να ρωτήσω.

ήθελε λοιπόν ο ανηψιός format στο pc. του είχα χωρίσει τον δίσκο σε δυο partition από την αρχή. ένα μικρότερο για το λειτουργικό και το υπόλοιπο για storage. δεν το ήθελε όμως έτσι και μου είπε να το σβήσω. κρατήσαμε λοιπόν backup (τρομάρα μας) σε ένα usb δισκο από αυτούς που έδινε δώρο το ondsl kit.

bootαρω λοιπόν με το cd των xp σβήνω το δευτερο partition (D),δίνω όλο το μέγεθος του δίσκου στο C και περνάω τα windows. όλα καλά μέχι έδω, αλλά στη συνέχεια για λόγους που δεν είναι της παρούσης έπρεπε να ξανακάνω format. σε ανύποποτο χρόνο είχε συνδεθεί και ο usb δισκος στο pc. ξανακάνω λοιπόν την ίδια διαδικασία και χωρίς να δω ότι είναι συνδεμένος ο δίσκος, ξαναβλέπω partition D. η αλήθεια είναι ότι δεν φαντάστηκα ότι θα έβλεπε usb δισκο για εγατάσταση έτσι νόμιζα ότι κάτι πήγε στραβά την προηγούμενη φορά, έτσι χωρίς φόβο και πάθος ξαναέσβησα το D. είχαν και το΄ίδιο μέγεθος οι άτιμοι έτσι δεν είδα κάτι περίεργο να μου κινήσει την προσοχή :smoke:

ο ανηψιός όπως καταλαβαίνεται ακόμα κλαέι για τα χαμένα του αρχεία. τον φόρμαρα τελείως ή υπάρχει επιστροφή??

με recovery software δεν νομίζω να αξίζει να δοκιμάσω, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που δεν ξέρω πχ μέσα από τα administrative tools των windows ή κάτι άλλο

Link to comment
Share on other sites

κι'ομως αξίζει πραγματικά να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα για data recovery

To πιθανότερο είναι να επαναφέρει πολλά πράγματα (αν όχι όλα). Η μόνη προϋπόθεση είναι να μην έχει γραφτεί κάτι από πάνω, αλλιώς υπάρχουν πολλές ελπίδες ;)

Link to comment
Share on other sites

και ποιο έχεις να προτείνεις φίλε μου? τα αρχεία που θα επαναφέρει (αν τα επαναφέρει), θα έχουν το όνομα τους ή άλλα περίεργα γιατί κάτι τέτοιο θύμάμαι σε μια παλιότερη προσπάθεια μου...

το μόνο που έκανα από τα administrative tools των xp ήταν να του δώσω ένα γράμμα, αλλά φυσικά όταν πάω να τον ανοίξω ζητάει διαμόρφωση!!

Link to comment
Share on other sites

το file scavenger ειναι ένα από τα καλύτερα που γνωρίζω αλλά είναι επί πληρωμή.

Παρόλα αυτά μπορείς νομίζω να κατεβάσεις μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών

PS: Αν θυμάμαι καλά τα αρχεία έχουν το ονομα τους

:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.