Jump to content



Κινητο-TV-MP4 Cect E98 Dual SIM


Recommended Posts

Πωλειται ενα Cect E98, καινουργιο στο κουτι του. Μολις χτες το παρελαβα, παραγγελια απο ebay. Η παραγγελια ειχε γινει για ενα 'φιλο' ο οποιος με εβαλε να την κανω και μετα 'εκανε την παπια' και φυσικα το πληρωσα εγω. Το Cect E98 ειναι κινητο που παιρνει μαλιστα 2 καρτες sim, εχει media player, δεκτη τηλεορασης, bluetooth, οθονη touchscreen 3" με 16 εκ. χρωματα, δεκτη FM, συρομενο πληκτρολογιο και αλλα διαφορα. Πληροφοριες στο site του κατασκευαστη:

http://www.better123.com/product_display.asp?keyno=125

Φωτογραφιες:

http://www.geocities.com/e.bayseller2008/89-5.JPG

http://www.geocities.com/e.bayseller2008/89-4.JPG

http://www.geocities.com/e.bayseller2008/89-10.JPG

Το κινητο ειναι στην συσκευασια του ανεγγιχτο, μαζι με τον φορτιστη του, 2 μπαταριες 3800mA, ακουστικα hands free και καλωδιο υπολογιστη, καθως και ενα cd με πολυ software (χιλιαδες games κτλ). Μια φορα το αναψα για να δω οτι λειτουργει και το εκλεισα παλι.

Πωλειται οσο ακριβως μου κοστισε με τα μεταφορικα, δηλαδη 190€. Χωρις παζαρια παρακαλω, δεν εχω σκοπο να μπω και μεσα...

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.