Jump to content



Θερμοκρασια 8300 στα 65 ειναι φυσιολογικη;


leon1416003188

Recommended Posts

Πηρα εχθες τον 8300 και βλεπω θερμοκρασιες burn στα 65 και idle sta 50 Ειναι φυσιολογικες γιατι με τον athlon 64x2 3800+ ειχα αρκετα χαμηλοτερες.

Ψυχτρα εχω coolermaster GemminiIIs.Να συμπληρωσω οτι ακουμπωντας την ψηκτρα με το δαχτυλο ειναι κρυα σαν να μην λειτουργει ο επεξεργαστης.

Link to comment
Share on other sites

dude εχεις προβλημα!Αν αγγιξεις με γυμνο δαχτυλο κατι που εχει θερμοκρασια 60-65 ζεματιζεσαι!Η ψυκτρα δεν κανει επαφη με τον επεξεργαστη!!!!Βγαλτην και ξαναβαλτην (με την καλη εννοια παντα)

Link to comment
Share on other sites

Με το speedfan 4.34 αλλα και μεσα απο το bios. Tο οτι η ψυκτρα ειναι κρυα το σκεφτηκα οτι ισως δεν παταει καλα αλλα απο την αλλη δεν θα εφτανε στα υψοι η θερμοκρασια; Ειμαι στα 50 idle και μολις ξεκιναω το προγραμμα burn ανεβαινει μεσα σε δευτερολεπτα στα 65 και σταθεροποιητε εκει.Αν δεν πατουσε καλα δεν θα ανεβαινε και αλλο; Για αυτο ρωταω αν ειναι φυσιολογικη γιατι καθε motherboard δινει και τα δικα του στοιχεια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.