Jump to content

Monster Cable iCarPlay Wireless Plus for iPod


DJD

Recommended Posts

Posted

To έχει δει κανείς στην Αθήνα; Online το έχω βρει μόνο στο expansys αλλά δε μου κάνει, το θέλω ψιλοάμεσα. Καμιά ιδεά;

b159463.jpg

Posted

Αν είναι όπως αυτά που εκπέμπουν σε μια ραδιοφωνική συχνότητα και το πιάνει το ραδιόφωνο τότε καλύτερα ξανασκέψου το.

Εκτός και αν μένεις επαρχία γιατί στις μεγάλες πόλεις με τις υπερκορεσμένες ραδιοφωνικές συχνότητες η απόδοση τους είναι απλά για κλάμματα.

Posted

Ναι το φαντάστηκα ότι θα συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά για το συγκεκριμένο διάβασα τα καλύτερα. Έχεις να προτείνει κάτι άλλο για σύνδεση ipod στο αυτοκίνητο; Χωρίς να χρειαστούν μόντες κτλ.

Posted

Moda ftw ρα! Τι είναι ένα βυσματάκι δλδ; Τόσο δα είναι. Καλώδια, μετασχηματιστές, broadcasts κλπ... απα πα πα..

Posted

Αν εχει aux in με rca ή καρφι το αυτοκινητο ειναι ευκολο να φτιαξεις ενα ανταπτορακι, αλλιως γινεται μεσω της εισοδου για cd-changer που εχουν τα περισσοτερα αλλα ειναι μπερδεμα.

Αν θες μονο ασυρματο μπορεις να φτιαξεις ενα μικρο πομπο με λιγο μεγαλυτερη ισχυ απο τα μαραφετια αυτα για να πιανει αλλα χρειαζεται αρκετη δουλεια.

Εν ολιγοις αν δεν εχει εισοδο το ραδιοφωνο σου μαλλον η καλυτερη λυση ειναι να το αλλαξεις με ενα νεοτερο, ετσι και το ραδιο θα σου μεινει και θα εχεις πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου.

Posted

Για τί αμάξι είναι ;;;;

Εργοστασιακή πηγή ή aftermarket ???

Το ΑΠΟΛΥΤΑ φθηνότερο είναι να έχει Line-in είσοδο η συσκευή σου και να βάλεις ένα καλώδια που θα καταλήγει σε mini-jack.

Συνήθως είναι στην πίσω μεριά και το καλώδιο με λίγο ψάξιμο απλά θα «βγαίνει» είτε κάπου στη βάση του ταμπλό είτε μέσα στο ντουλαπάκι (αν και δεν το συνιστώ).

Το μόνο «ελλάτωμα» είναι ότι δεν θα βλέπεις τίτλους κλπ στην οθόνη. (μικρό το κακό)

Αν δεν έχει τότε υπάρχουν ειδικοί αντάπτορες που μετατρέπουν το ipod σε σιντιέρα έτσι ώστε να την βλέπει το player.

Κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά αξίζουν τον κόπο.

Ρϊξε μια ματιά και στο www.kalogeropoulos.gr για να πάρεις μια ιδέα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.