Jump to content



SoundMAX


d@mi@NOS

Recommended Posts

Γεια σας παιδες!!

Εχω ενα προβληματακι με την καρτα ηχου της μιτρηκης μου, λοιπον η μιτρικη μου ειναι η asus m3a32-mvp deluxe wifi και εχει την soundMax καρτα ηχου και κοιταξτε τι γινεται, εχω vista ultimate και κατι creative ηχεια 5.1, το προβλημα ειναι οτι η soundmax αναγνωριζει τα ηχεια ως 5.1 αλλα στον ηχο δεν δουλευουν ολα τα ηχεια , μονο 2...εκανα και ενα τεστ που ειχε για τα ηχεια και δουλευουν κανονικα ενα ενα , αλλα στα τραγουδια παιζουν μονο 2 ηχεια...

Δοκιμασα να ξαναεγκαταστησω τους drivers αλλα τιποτα...

Αν γνωριζει καποιος κατι ,please βοηθεια...

:(

Link to comment
Share on other sites

Κατέβασε τους πιο τελευταίους οδηγούς που θα βρείς στη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής και μην κατεβάσεις με τίποτα μια ενημέρωση από τη microsoft ονόματι IDT-AUDIO ή κάπως έτσι.Εγώ έχω μια asus p5b με soundmax on board και δούλευε κανονικά ήχο 5.1 στα mp3 σε vista 64 sp1 μέχρι που κατέβασα αυτή την ενημέρωση και έπαιζαν μόνο τα 2 μπροστινά ηχεία.Θα μπορούσα να κάνω φορματ ή επαναφορά αλλά αργότερα πήρα μια x-fi και ησύχασα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.