Jump to content



laptop dual screen resolution problem


morph

Recommended Posts

Στο λαπτοπ (HP 6710b) με κάρτα γραφικών mobile intel 965 chipset family είχα για μήνες συνδεδεμένη μια acer 22'' (χ223w). Αυτή ήθελε ανάλυση 1680χ1050. Χρησιμοποίησα το λαπτοπ για λίγο καιρό χωρίς αυτήν (γιατί είχα φύγει) και τώρα που επέστρεψα δεν μου εμφανίζει την ανάλυση αυτή με τπτ :( δοκίμασα driver update αλλα τπτ. Δεν άλλαξα κατι από τότε που δούλευε. Τί γίνεται;;;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Οι αναλύσεις είναι όλες εκεί αλλά πιθανότατα δε σου εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Δες πως μπορεί να ενεργοποιηθεί στην κάρτα σου. Μάλλον έκανες κάποια αλλαγή, πχ drivers και έχασες κάποιες επιλογές.

Link to comment
Share on other sites

@Whitesnake

ναι βλέπω εικόνα! την έχω στο 1400χ1050 αλλά είναι άθλια.

@kanenas3

Δεν έκανα καμία αλαγή. Απολύτως! Αυτό είναι το εκνευριστικό. Οσο για τις επιλογές, πήγα από το Property > Advanced > Adapter > List all modes αλλά και πάλι δεν εμφανίζει την 1680χ1050

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να βγάλεις τελείως την acer, κάνε του ένα restart να την... "ξεχάσει" καλού κακού και μετά σύνδεσέ τη πάλι και από το control panel της intel για τα γραφικά βάλε να παίζει μόνο στην acer να δεις αν θα βγάλει τις αναλύσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κατά περίεργο τρόπο έφτιαξε μόνο του με τον τρόπο που ανέφερες. Μόνο που χρειάστηκε να μείνει μερικές μέρες (4) για να την "ξεχάσει". Το περίεργο είναι οτι ενώ είχα εγκαταστήσει το driver της οθόνης, τώρα έχει επιστρέψει στο generic version !!!

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Φαίνεται οτι παρα έχουν δική τους βούληση τα μηχανάκια πλέον! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.