Jump to content



Wireless conn-x και προβλημα!!


giorgos_cupra

Recommended Posts

Ρε παιδια,πηρα σημερα το conn-x στα 24mbit με το ασυρματο το ρουτερακι...Αλλα δεν μπορω το ρημαδι να το κανω να μπει στο ιντερνετ!Η γραμμη μου ειναι οκ.Το ξερω γιατι τωρα απο αυτη ειμαι συνδεδεμενος αλλα με το παλιο μου το μοντεμ.Πηγα στη σελιδα της οτενετ,εκανα ενεργοποιηση,εβαλα τους κωδικους ολα οκ.Και οι κωδικοι λειτουργουν μια χαρα,με αυτους ειμαι μεσα.Σεταρω και το μοντεμ με το σιντι,ολα καλα.Συνδεωμαι λοιπον στο ασυρματο δικτυο conn-x.Φτιαχνω μια καινουρια συνδεση στο ιντερνετ κατ οπιν(pppoe),βαζω κωδικους και τζιφος,τιποτα.Κολαει στο συνδεση μεσω wan miniport και μετα μου πεταει σφαλμα!Help guys!!Τι κανω λαθος?:hm:

Link to comment
Share on other sites

Δεν δοκιμάζεις να συνδεθείς με ένα καλωδιάκη καλύτερα πρώτα στο router, να το σετάρεις και μετά με το καλό αν όλα πάνε καλά να δοκιμάσεις και ασύρματα.

Χαζό ακούγεται αυτό που λέω αλλά μήπως παίζει τίποτα με την ασύρματη σύνδεση;;

Link to comment
Share on other sites

Mε καλωδιο,πως?Ειναι ειδη συνδεδεμενο το ρουτερ με το πισι μεσω ethernet.Ετσι ειχα συνδεδεμενο το παλιο μου το μοντεμ και λειτουργουσε μια χαρα.Αυτο μου λεει παλι συνδεση μεσω wan miniport και μετα σφαλμα

Link to comment
Share on other sites

Πες μας τι λειτουργικό χρησιμοποιείς και ποιο είνια το μοντέλο του ασύρματου router που πήρες.

Βέβαια από ότι καταλαβαίνω τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάποια νέα σύνδεση για τo ασύρματo.

Link to comment
Share on other sites

Να τα πιάσουμε λίγο από την αρχή για να ξεκαθαρίσουμε καλύτερα.

Λοιπόν, έχεις ένα adsl modem/router που υποστηρίζει και ασύρματη σύνδεση.

1- σύνδεση του adsl modem με τον πάροχο.

Καλύτερα με ένα καλώδιο ethernet (όχι usb) συνδέεις το router με πισί ή με τον φορητό σου και ακολουθώντας τις οδηγίες φτιάχνεις την adsl σύνδεση με τον πάροχο σου.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα, ΔΕΝ έχουμε χρειαστεί ασύρματο μέχρι τώρα.

2- αφού η σύνδεση με τον πάροχο έχει φτιαχτεί και είσαι οκ από ίντερνετ μέσω καλωδίου, φτιάχνεις αν θέλεις και την ασύρματη σύνδεση.

Λογικά πρέπει να είναι ήδη ενεργοποιημένη οπότε από το φορητό, χωρίς καλώδια πιά, κάνεις ανίχνευση για διαθέσιμα δίκτυα και συνδέεσαι στο δικό σου.

Πρόσεξε ότι άλλο το ένα και άλλο αυτό, δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Το πρώτο σε συνδέει στον πάροχο και το δεύτερο με έναν άλλο υπολογιστή.

Επίσης επειδή κατά 100% η ασύρματη σύνδεση θα είναι και παντελώς ξεκλείδωτη καλό είναι να την κλειδώσεις με ένα καλό WPA κλειδί. (διάβασε πάλι τις οδηγίες του router).

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια,κατ αρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας.Το προβλημα ηταν πωε ενω το συνδεα το μοντεμ στο λαν δεν εμπαινε στο ιντερνετ.Η λυση ηταν φοβερα γελια!Κια την παραθετω μηπως την χρειαστει και καποιος αλλος μελλοντικα.Επρεπε απλα να παω στις ρυθμισεις του μοντεμ (192.168.1.1) και να βαλω το username και το pass μου στο μοντεμ...Μετα,ολα ρολοι:upside:

ps:το μοντεμ ειναι BaudTec

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μην ανοιγω αλλο ποστ..εφοσον υπαρχει...

Η κοπελα μου εχει conn-x 2mbps..wifi..και εχει το Philips modem..το σπαστικο δεν μπαινει στο internet...οποτε θελει μπενει οτι θελει οχι..οταν αναβουν και τα 4 λαμπακια τοτε συνδεεται..αλλιως τζιφος..

Προτεινετε κατι ?:(

Link to comment
Share on other sites

Linksys Wag200G (πριν αρχίσει να το δίνει η forthnet)Απίστευτο, όλη τη μέρα 14ωρες+ ανοιχτό και ούτε ένα disconnect με τους απίστευτους θορύβους κτλπ που έχω στη περιοχή μου.

Κάτι άλλο όταν λες username και pass εννοείς του modem ή της σύνδεσης?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.