Jump to content



Πρόβλημα με iMon


racer

Recommended Posts

Έχω στήσει το HTPC σε ένα Silverstone Grandia (πιο στενόκwlo δε μπορούσε να είναι; :rant:) και έχω πρόβλημα με την οθόνη του iMon.

Πέρασα Vista, έκανα install τους drivers που είχε μέσα το κουτί (6.20) και δεν άναβε η οθόνη. Κατέβασα τους τελευταίους από το site της Soundgraph (7.20) και πάλι τα ίδια.

'Εβαλα ΧΡ για να δω αν θα παίξει η οθόνη, αλλά πάλι @@. Πριν συνδέσω την οθόνη, πέρασα τους 7.20. Συνέδεσα την οθόνη και πάλι @@, δεν τη βρίσκει :rant::rant:

Το εικονίδιο εμφανίζεται έτσι:

0h2vucai71qhdyfjg8m8.jpg

mto065pgbyrbhjl8lhg7.jpg

Τι μπορεί να φταίει; Παίζει να είναι καπούτ η οθόνη;

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη εχεις συνδεσει το usb εσωτερικα (νομιζω τρωει μιση εσωτερικη θυρα usb ) και επισης εχεις βαλει και στην τροφοδοσια το ενδιαμεσο για το 24πινο και δεν σου λεει οτι εχει μια αγνωστη συσκευη? Εγω στο SoundGraph iMON VFD που εχω παρει απο το plaisio μια χαρα παιζει (νομιζω οτι ειναι το ιδιο με το δικο σου) και δες και τις συνδεσεις και επισης αν εχει μπει σωστα το βυσμα στο usb

Link to comment
Share on other sites

Το έβαλα και στα εσωτερικά USB της μητρικής, και σε κανονικό (είχε ανταπτοράκι).

Το 24πινο που είχε μέσα δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά τώρα που το ξαναβλέπω, βγάζει και ένα 3πινο καλώδιο (απ' ό,τι κατάλαβα, τροφοδοτεί την οθόνη, ε; :weep:).

Πίστευα ότι θα τροφοδοτείται από τη USB.. :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.