Jump to content



Xbox 360 controller for windows on 360


d|smal

Recommended Posts

ρε παιδια αν παρω το μοχλο του xbox360 για windows θα δουλευει και στο 360? η αν παρω αυτον για xbox που εχει 1€ διαφορα θα δουλευει στα windows? παντα μιλαμε για αυτο με το καλωδιο...

Link to comment
Share on other sites

Δεν το νομιζω αλλα να πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει

Το Πλαισιο παντως πουλαει ειδικες εκδοσεις Χ360 gamepads για Windows αλλα μονο κατοπιν παραγγελιας

803588.JPG

Περιγραφή

Τώρα το controller του ΧΒΟΧ 360,σε έκδοση για PC.

Βασισμένο στη σχεδίαση του Xbox Controller S που δέχθηκε καλές κριτικές, διαθέτει ένα εκτεταμένο καλώδιο 9 ποδιών και βελτιωμένη εργονομική σχεδίαση.

Η νέα και βελτιωμένη εργονομική σχεδίαση επιτρέπει μέγιστη άνεση και ατέλειωτο παιχνίδι. Νέα κουμπιά αριστερού και δεξιού ώμου είναισχεδιασμένα για ευκολία χρήσης.Έξι αναλογικά κουμπιά διαθέτουν 256 επίπεδα ισθησίας.Περιλαμβάνονται δύο αναλογικές σκανδάλες σημείουπίεσης, δύο μοτέρ ανάδρασης με δόνηση και ένα πληκτρολόγιο οκτώ κατευθύνσεων.Το χειριστήριο περιλαμβάνει ένα καλώδιο απεμπλοκής σχεδόν 3 μέτρων.Υπάρχει ένα πρωτοφανές επίπεδο ελέγχου των θορύβων.

Όρισε τον έλεγχο θορύβων σε επίπεδο Full (Πλήρες), Medium (Μεσαίο), Low (Χαμηλό) ή Off (Απενεργοποίηση), ανάλογα με την προσωπική σου προτίμηση.

Link to comment
Share on other sites

ναι αλλα θελω να παρω ενα που να κανει κ στα δυο

μην αγορασεις το Wireless Controller που κάνει και για xbox360 και pc !!! είναι σκέτη απελπισία!! όταν το ενεργοποιείς στο pc,σου ανοίγει ασύρματα και το xbox360!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως που το πήρα ασύρματο, μέχρι τώρα δεν έχω δοκιμάσει να το βάλω σε XBOX 360.Πάντως όταν είχα ρωτήσει έναν γνωστό μου, μου είχε πει πως μπαίνει και σε XBOX 360.Πάντως και στο XBOX 360 να μην μπαίνει πιστεύω πως το gamepad είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορουν!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μόλις πήρα τηλ. τον φίλο μου και μου είπε πως όντως παίζει και σε ΧΒΟΧ 360, τώρα αμά λέει αλήθεια ή το λέει έτσι τι να πω δεν ξέρω.Sorry αλλά δεν έχω ΧΒΟΧ 360.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πριν 1 μήνα +- πήγα στο σπίτι ενός φίλου που έχει XBOX 360 με 2 controllers. To ένα του πακέτου και το άλλο την ίδια μέρα που το αγόρασε. Θέλαμε να παίξουμε Pro στο pc και είπαμε να τα συνδέσουμε μήπως και...

Ε ακριβώς μέσα σε ένα λεπτό ο υπολογιστής εγκατέστησε και τα δύο μόνος του κατεβάζοντας αυτόματα ότι αρχεία χρειαζόταν, μας έβγαλε το μήνυμα usb device/human interface (δεν θυμάμαι!) ready for use και αρχίσαμε να παίζουμε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.