Jump to content



Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


astrolabos

Recommended Posts

ειδα αρκετα βιντεο με την mclaren και σε ολα ρεταρει..πολυ περιεργος και διαφορετικος ηχος...

 

καπου πηρε το ματι μου για μια τεχνολογια που φερνει η honda απο τα motogp  στο σχεδιασμο της νεας PU και γι αυτο κ ο διαφορετικος ηχος ειδικα στο ρελαντι/κατεβασμα κ οχι τοσο στις πολυ υψηλες στροφες..

 

εχει κανεις info ή απλα λενε οτι να 'ναι στο f1fanatic..?

Link to comment
Share on other sites

Ισχύει, διάβασα μια δήλωση του Ron Dennis που έλεγε ότι χαίρονται πολύ που δεν είχαν μεγάλα και χοντρά προβλήματα στο πρώτο τεστ, μια και χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και πως φοβόντουσαν πολύ μέχρι να την δουν να δουλεύει στο 100%. Στην ουσία το'λεγε ίσως για να καλύψει το ότι δεν έκαναν πολλά χιλιόμετρα, αλλά ίσως έχει όντως βάση.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ζηλεύω πολύ τις δοκιμές. Είναι η καλύτερη περίοδος να πας σε Χερέθ ή Καταλονία και να λιώσεις όλη μέρα στην πίστα. Αγοράζεις απλό πάσο γενικής εισόδου και πας όπου θες (εκτός από πάντοκς). Οι πρώτοι κινητήρες ανάβουν γύρω στις 9 και με ένα διάλειμμα το μεσημέρι για καμιά ώρα, τελειώνουν γύρω στις 5 το πρόγραμμά τους. Είχα πάει Καταλονία το 2012 και ήταν η καλύτερη εμπειρία που έχω από το άθλημα. Νομίζω αξίζει πολύ περισσότερο από το να παρεβρεθείς σε αγώνα! Άποψή μου πάντα.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Υπήρχαν φήμες πως τον χτύπησε το ρεύμα του μονοθεσίου κ γι'αυτό έχασε τις αισθήσεις του μετά.. τώρα αν είναι ψέμματα κι απλά όντως πρέπει να προσέξει λόγω του χτυπήματος, τι να πω.. κάτι παραπάνω ξέρουν σίγουρα.. τα μαλλιά του πάντως δεν ήταν καρφάκια μετά το ατύχημα :sarcastic:

 

LPl4ZIg.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πολύ μεγάλη απογοήτευση ο αγώνας για μένα προσωπικά.. δε γκρινιάζω ποτέ για το άθλημα, μα νομίζω πως έφτασε σε χαμηλό ετών.. 

νομίζω είναι η μόνη χρονιά που θα χάσω αγώνες και κατατακτήριες κι απλά θα τσεκάρω ποιοι και πόσοι τερμάτισαν από ενδιαφέρον..

ο alonso θα'θελε να ξεχάσει και πού πήγε μάλλον.. 

Link to comment
Share on other sites

μα καλα δε καταλαβαινουν οτι πανε το αθλημα για φουντο?

 

τι να πω? οτι ειμαι τυχερος που παρακολουθησα αγωνα απο κοντα το 2011 και ατυχος που δε θα μπορεσω στο μελλον?

 

η αισθηση που υπηρχε στον ηχο και η ανατριχιλα που ενιωθες στο ακουσμα δεν υπαρχει πλεον.

 

και δεν θα σκοτωσει την f1 η κυριαρχια μιας ομαδας αλλα οι κανονισμοι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.