Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχ καλά είμαστε για πολλά γέλια...μ' αρέσει που ο σωτηρακόπουλος σε κάποια φάση με πόνο ψυχής λέει στόχος είναι η νίκη!!! με αντίπαλο την μολδαβία αντί να έχεις στόχο τα 10 γκόλ έχεις στόχο την νίκη!!! που πάς ρε καραμήτρο ....καλά να πάθουμε και καλό είναι να μην πάμε world cup γιατί θα γίνουμε σάκος του μπόξ για τις άλλες ομάδες...αλλά εμείς σταθερά:

In ΑΧΡΙΣΤΕΑΣ we trust!!!

kourkouti-charisteas2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν άλλαξα αυτά που λέω. είμαι θιασώτης της άποψης τού, όταν δεν έχεις ποιότητα, παίξε με σκοπιμότητα γιατί μόνο έτσι θα πάρεις το αποτέλεσμα.

Αλλά μην μου πείτε σήμερα ότι έφταιξε η αμυντική τακτική, και όχι οι "κυριούλες" που στο δεύτερο ημίχρονο κράταγαν δυνάμεις για να παίξουν την Κυριακή με τις ομάδες τους. Που δεν άπλωναν πόδι να μην τραυματιστούν επειδή οι πρόεδροι των ομάδων τους δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη και δεν έχουν άλλους.

Όποιος δεν έχει διάθεσή να παίξει με το εθνόσημο πούλο παραδειγματικά.....

Και δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό, κάποιοι δεν δείχνουν διάθεση να παίξουν.

Δεν ξέρω σε περίπτωση που έπαιζε ο Νίνης αν θα κερδίζαμε; Αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν δικαιολογούταν να χάσουν όχι γιατί ήταν σημαντικό παιχνίδι, αλλά γιατί και την χειρότερη εντεκάδα αν έβαζε πάλι η διαφορά ποιότητας ήταν χαοτική. Με ένα τέτοιο καφενείο και εγώ και εσύ και όλο το thelab να έπαιζε πάλι θα κερδίζαμε.

Link to comment
Share on other sites

In ΑΧΡΙΣΤΕΑΣ we trust!!!
Μεγάλος απατεώνας.

Την έχει δει πολύ βεντέτα ο συγκεκριμένος παίκτης και το παίζει και ντριπλέρ :wall:, άσε τις εκπληκτικές πάσες που ΔΕΝ έκανε.

Όποτε πέρναγε η μπάλα από τα πόδια του κατέστρεφε όλη την προσπάθεια, και μετά που την ξανάπαιρνε πάλι έκανε τα ίδια χωρίς ίχνος φιλότιμου. Βάλτον 2 χρόνια στα αζήτητα και θα σου πω έγω.

Link to comment
Share on other sites

το θέμα είναι οτι ποιότητα έχω και δε τη χρησιμοποιώ γιατί είμαι κολλημένος στο αντιποδόσφαιρο σκοπιμότητας.....

όχι ρε φίλε....όταν παίζει η Ελλάδα με τη Μολδαβία δε θέλω να δω σκοπιμότητα....θέλω να δω θέαμα σε χαλαρούς ρυθμούς γιατί η διαφορά κλάσης τον 2 ομάδων είναι χαωτική......

όταν παίζω με Μολδαβία θέλω να δω τα πιτσιρίκια να βάζουν τη μπάλα κάτω να τρέχουν 90λεπτά να βάλουν 3 γκολάκια.

δε θέλω να βλέπω τη βεντέτα το Σαμαρά να μου κάνει τριπλίτσες στο κέντρο να ροκανίσει χρόνο αντί να πασάρει στα άκρα με τη μία να ανοίξει το παιχνίδι......

θέλω να δω στον πάγκο όσους πάνε για σύνταξη και δεν αντέχουν τα πνευμόνια.......Πατσατζόγληδες και Χαριστέοι........έξω...μέσα οι μικροί......Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Μενδρινός, Πλιατσικας και άλλους 20άριδες που αν δεν πάνε 25φεύγα δε θεωρούνται ολοκληρωμένοι και ψημένοι.....

για τράβα δες τι μέσο όρο ηλικίας έχουν οι άλλες ομάδες.

και πρέπει να το πάρουμε απόφαση.....το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα, δύναμη και μια στοιχειώδη τεχνική κατάρτιση να μπορείς να παίζεις μια κοφτή κάθετη πάσα ή 1-2 να σπάνε οι κλειστές άμυνες....

αλλά όχι....εμείς εκεί.....καμινάδα (καφασό-ριχτα που λέγαμε μικροί από τη σέντρα) μπας και βρούμε 1 στις 10 φορές το κεφάλι του Χαριστέα ή την προβολή του Γκέκα.....

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!!!!!! αν πάμε έτσι μουντιάλ και πέσουμε σε κάνα γνώριμο αντίπαλο που αποκλείσαμε στο προηγούμενο γύρο προβλέπω να μαζεύουμε 3άρες 4άρες και 5άρες σε κάθε ματς.

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλος απατεώνας.

Την έχει δει πολύ βεντέτα ο συγκεκριμένος παίκτης και το παίζει και ντριπλέρ :wall:, άσε τις εκπληκτικές πάσες που ΔΕΝ έκανε.

Όποτε πέρναγε η μπάλα από τα πόδια του κατέστρεφε όλη την προσπάθεια, και μετά που την ξανάπαιρνε πάλι έκανε τα ίδια χωρίς ίχνος φιλότιμου. Βάλτον 2 χρόνια στα αζήτητα και θα σου πω έγω.

Χρόνια έχει να παίξει μπάλα ο Χαριστέας. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βοήθησε την Ελλάδα μετά το 2004.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια έχει να παίξει μπάλα ο Χαριστέας. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βοήθησε την Ελλάδα μετά το 2004.
αχαχα

ναι, απλά πλέον νομίζει ότι μπορεί και να ντριπλάρει:wall:. Έχει παραγίνει το κακό με αυτό τον παίκτη, εδώ και 5 χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Όπως είπα και πριν στείλ' τον στα αζήτητα 2 χρονάκια και αν συνέλθει καλώς, αν όχι γεια σας!!!

fragma ο Σαμαράς ήταν ο μόνος σήμερα που έτρεξε - πάλεψε - κυνήγησε - κράτησε μπάλα, γυρνούσε ακόμα και στην άμυνα να βοηθήσει. Αν είναι να κατηγορήσεις κάποιον για έλλειψη διάθεσης αυτός δεν ήταν ο Σαμαράς. Και τις ντριπλίτσες στο κέντρο τις έκανε μήπως και φιλοτιμηθεί κανένα τραγή και ανέβει για βοήθεια ή αποφασίσει ο Γκέκας να τραβηχθεί λίγο πιο πίσω γιατί ήταν μονίμως offside.

Συνέχεια αύριο :shout:

Link to comment
Share on other sites

χαοτικη η διαφορα μεν, 150% αντιποδοσφαιρο οι αλλοι δε. αν μπορουσαν θα κανανε τριπλοτετραπλη ζωνη αμυνας.

για τους παιχτες θα συμφωνησω οτι μερικοι δεν τραβανε/κολλανε με την ομαδα οπως κ οτι εκανε μπαμ οτι λειπει ενα κλασσικο δεκαρι και ενα δεξι φουλ μπακ.

Link to comment
Share on other sites

ένα πράγμα μου άρεσε από τα τρελλά που έλεγε ώρες ώρες ο αλέφας...στην συνέντευξη στον Αντ1 όταν ήταν με τον αχριστέα που γύρισε και του έιπε εδώ έριξες ολόκληρη Νυρεμβέργη στην β εθνική αποκαλείσε και παιχταράς!!! χαχααχαχ είχα πεθάνει στα γέλια..αυτό πριν 4 χρόνια...αλλά είπαμε...μάνατζερ κάνει την δουλειά...

όσο για την μολδαβία...χρειαζόμασταν και τα γκόλ διαφορά..τώρα δύσκολα τα πράγματα...είναι η νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου...αυτό βλέπω στο παιχνίδι τους...δυστυχώς...

Link to comment
Share on other sites

Στα του ποδοσφαίρου: Δεν είδα το παιχνίδι, καθώς με το που κάθισα στον καναπέ, με πήρε ο ύπνος... Γενικά, πάντως, ο Καραπιάλης είπε το πιο σωστό: "Ο Ρεχάγκελ δεν μπορεί πλέον να "βγάλει" το ταλέντο των παικτών". Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Στα του στίβου: θα γίνει διοργάνωση στίβου στην Ελλάδα, θα είναι με εισητήρια [όχι δωρεάν είσοδος], και έχουν τελειώσει σχεδόν τα εισητήρια; Ωραίοι οι Σαλονικείς :neo:

Link to comment
Share on other sites

Πέμπτη πρωί βλέπω να ψάχνει ομάδα ο Κετσπάγια :p
Ξέρεις τι δεν μ' αρέσει στον φετινό Ολυμπιακό; Η μιζέρια της διοικησης, η οποία υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εφέτος έχει παραγίνει.

Θα σας πω την προσωπική μου άποψη όπως την είχα πει από τον Ιούνιο.

Ο Πρόεδρος δεν θέλει να βάλει πλέον λεφτά στην ομάδα (το έχει καταλάβει και η κουτσή Μαρία). Από την άλλη όμως δεν θέλει να την πουλήσει γιατί είναι μια καλή μπιζνα που του αποφέρει κέρδη και δόξα.

Αφού λοιπον δεν θέλει να βάλει χρήματα και να ενισχύσει την ομάδα, προσλαμβάνει τον Κετσπαγια που του είναι οικονομικός και του χεριού του.

Ο Κετσπαγια επειδή είναι φιλότιμος και επαγγελματίας, παίρνει όλη την ευθύνη για τις επιλογές που έγιναν στην ομάδα, αφενός μεν για να μην δημιουργήσει κόντρα με τους διοικούντες, αφετέρου για να δείξει ότι έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές του.

Εφέτος παιδιά δεν φταίει ο Κετσπάγια, ή ο κάθε Κετσπάγια που θα μπορούσε να ήταν στην θέση του προπονητή. Φταίει καθαρά η διοίκηση που έδειξε πρωτοφανή αδιαφορία. Δείτε τις περίπτωσεις Leto και Darbieshire που ενώ τους έχεις πάρει δανεικούς, που σε έχουν ξελασπώσει πάμπολλες φόρες, που ο κόσμος τους γουστάρει, που τους πουλάνε οι ομάδες τους κοψοχρονια. Η διοίκηση ούτε καν μπαίνει στον κόπο να κάνει μια πρόταση της προκοπής για να τους πάρει και αρχίζει αυτά τα φτηνιάρικα παζάρια των +-500.000 ευρό που μόνο εκνευρισμούς προκαλούν παρά συμφωνίες. Βέβαια τον Darbieshire τον κρατήσαμε γιατί καμία ομάδα δεν μπήκε στο παιχνίδι, αλλιώς.....

Έπειτα πάει η διοίκηση και πουλά τον Belluchi και κανένας ολυμπιακάρας δεν βγήκε να πει τίποτα! Τραγικό; Τους ήταν μισοριξία έλεγαν... άρα μην βγαίνουν τώρα και λένε γιατί δεν είναι "δημιουργικός" ο Ολυμπιακός ή γιατί δεν μπορεί να πιέσει ψηλά τους αντίπαλους.

Τέλος μένει ένα μήνα πρίν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου χωρίς αριστερό χάφ, και δεν κάνει μεταγραφή γιατί δήθεν θέλει να ψωνίσει από το ψηλό ράφι (βλέπε Manchini), αλλά από την άλλη δεν θέλει να δώσει 6Μ για τον Mark Gonzales. (Μας δουλεύουν κιόλας)

Για όλα αυτά ο Πρόεδρος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι έχουμε οικονομικά προβλήματα. Έτσι άρχισαν να εμφανίζονται (δειλά στην αρχή και δημόσια στο τέλος), επιχειρηματίες (βλέπε Μαρινάκης ή οι αδερφοί Αγγελόπουλοι) που ήθελαν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα. Τι έκανε η διοίκηση; Τους έκλεισε την πόρτα με το καλημέρα.

Όσο λοιπόν η ομάδα αντιμετωπίζεται σαν εταιρία και νοίαζεται μόνο για το καλό το δικό της και όχι της ομάδας, θα εξακολουθούμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Σόρι αν σας κούρασα, αλλά είμαι πολύ πικραμένος με την όλη κατάσταση και δυστηχώς για άλλη μια χρονιά θα βρούμε το εξιλαστήριο θυμα στο λάθος πρόσωπο (Κετσπάγια), και όχι στον πραγματικό υπαίτιο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.