Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

To θέλω στιφάδο...

με τοσα πρωταθληματα που θα ξεκινησουν μετα τις διακοπες εγω το θελω....διπλα μου.

Αν μαλιστα αναγνωριζει και νουμερα θα παιζω και ημιχρονο-τελικο.:p

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

με τοσα πρωταθληματα που θα ξεκινησουν μετα τις διακοπες εγω το θελω....διπλα μου.

Αν μαλιστα αναγνωριζει και νουμερα θα παιζω και ημιχρονο-τελικο.:p

correct score καλύτερα έχει καλύτερες αποδόσεις. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Υποψίες για εμπλοκή της Νιγηρίας σε «στημένα»

Στο δημοσίευμα αναφέρεται στο δεύτερο παιχνίδι της Νιγηρίας στο Μουντιάλ, αυτό με την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

«Στο δεύτερο της παιχνίδι στη διοργάνωση, η Νιγηρία ήταν ισχυρό φαβορί για νίκη επί της Ελλάδας, προηγήθηκε νωρίς με 1-0, αλλά μετά από 33 λεπτά η Νιγηρία είχε μια αποβολή παίκτη. Η Ελλάδα σκόραρε για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και νίκησε με 2-1», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

------------------------------
Πολύ αθλητική ομάδα η φετινή συν τοις άλλοις.

Μετά τον ημιτελικό με την Ουρουγουάη θα ήθελα να επαναδιατυπώσω την άποψη μου για την Ολλανδία, ως εξής :

''Πολύ αντι-αθλητική ομάδα η φετινή συν τοις άλλοις''

Δε ξέρω παιδιά, αλλά προσωπικά με χάλασε το σκληρό τους παιχνίδι. Είμαι λάτρης του ''physical game'', αλλά νομίζω πως σε αρκετές στιγμές ξεπερνάνε τα όρια οι Ολλανδοί. Έκανα και φλας-μπακ και συνειδητοποίησα ότι το άλλο πολύ σκληρό παιχνίδι που είδα φέτος ήταν το Ολλανδία-Βραζιλία. Συμφωνώ και με τον raven για τον Φαν μπόμελ. Μιλάμε για μεγάλο χασάπη, και για να είμαι ειλικρινής μου είχε διαφύγει η περίπτωση του, παρα τα τόσα χρόνια καριέρας. Για να μη μιλήσω για το Μπουλαρούζ, που παρ' ότι δεν έκανε κάτι χοντρό στον ημιτελικό, με κάνει και απορώ πως τον αφήνουν ακόμη να παίζει ποδόσφαιρο εν έτει 2010.

Βλέπω (και θέλω) Ισπανία στον τελικό. Μπορεί να εμφανίζεται λίγο ως ταξιαρχία του 1-0, αλλά της μιλάνε της μπάλας οι άνθρωποι. Με τη Γερμανία μου έβγαλαν αυτή την αίσθηση ανωτερότητας και κυριαρχίας, και πιστεύω πως και δέκα ημίχρονα να είχε το παιχνίδι, δε θα καταφέρναν κάτι διαφορετικό τα πάντσερ. Γενικά μου βγάζουν παντού αυτή την αίσθηση ανωτερότητας. Στον τρόπο παιχνίδιού, στον τρόπο που πατάνε στο γήπεδο ακόμα και στις δηλώσεις τους. Νομίζω πως γνωρίζουν πως είναι καλύτεροι, είναι αποφασισμένοι να το πάρουν και θα το πάρουν. Το σίγουρο είναι πως οι Ολλανδοί δε θα τους φερθούν τόσο τρυφερά όσο τους φέρθηκαν οι Γερμανοί.

Υ.Γ. : Μήπως τελικά αυτός ο Ντελ Μπόσκε, που μας κάνει και γελάμε με το ταβερνιάρικο παρουσιαστικό του, δεν είναι και τόσο κακός προπονητής ;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Λιγα εκατοστα πιο κατω να ηταν το σουτακι του Φορλαν θα ηταν το τελος της Γερμανιας.

Πολυ καλο παιχνιδι,απο τα πολυ ομορφα που δεν περιμενα να δω. Για αλλη μια φορα η Ουρουγουαη εδειξε γιατι εγινε η ομαδα που με κερδισε σε αυτο το μουντιαλ. Οσο για τη μορφη που λεγεται Diego Forlan,εσβησε μερικα απο τα εμπορικα ονοματα που ηρθαν να κλεισουν κανα διαφημιστικο και εδειξε πως με απλα πραγματα παιζεις μπαλα!

Link to comment
Share on other sites

Παιχνίδι σκοπιμότητας και για γερά νεύρα ο τελικός... Διαβασμένοι οι Ολλανδοι που επρεπε να δουν νωρίτερα κόκκινη (καρατιά στο στήθος! στον Αλόνσο) αλλά είχαν την ευκαιρία να το τελειώσουν το παιχνίδι με το Ρομπέν....

Δεν ξέρω γιατί αλλά αντιπαθώ την Ισπανία ...παει να γίνει όπως στο Μπάσκετ με ένα υφος -τουπέ και με αντιπαθητικούς παίκτες (Ναβάρο-Ινιέστα, Γκασόλ-Ράμος κτλ)

Αν ο τίτλος δικαιολογεί την καλύτερη ομάδα ναι τότε είναι η Ισπανία....απλά είναι ένα μουντιάλ που θα ξεχαστεί γρήγορα

Για μένα καλύτερη ομάδα από θέαμα φέτος η Γερμανία καλύτερος παίχτης ο Φορλάν καλύτερος νέος παίχτης ο Μίλλερ (γιατι τα 2 τελευταία είναι επίσημα...δεν είναι τυχαίο)

Οι Γερμανοί είναι αντιπαθητικοί για πολλούς άλλους λόγους...απλά μου την δίνει που υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές και εχουν και βήμα-μικρόφωνο-πένα και σχολιάζουν έτσι αρνητικά προκατειλημμένοι ...αν φόραγαν φανέλες της βραζιλίας θα μίλαγαν για υπερποδόσφαιρ....

Έγινε επεξεργασία από sstav
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.