Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4CoHutDx0Kw]INCREDIBLE BUZZER-BEATER FROM MICHAEL BATISTE!!! - YouTube[/ame]

Οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Euroleague

Ναβάρο 2776

Μπράουν 2715

Λάκοβιτς 2503

Βούισιτς 2444

Χόλντεν 2388

Ρακόσεβιτς 2264

ΜΠΑΤΙΣΤ 2188

Λάνγκτον 2178

Μπαζίλε 2126

Σκόλα 2054

Link to comment
Share on other sites

Στο ίδιο έργο θεατές. Κατάφεραν για μία ακόμα φορά να μαμήσουν μεγαλοπρεπέστατα στο 4ο δεκάλεπτο ότι είχαν χτίσει στα προηγούμενα 3. Αυτή τη φορά δεν το πληρώσαμε. :fist:

Link to comment
Share on other sites

Σημερα τα εδιναν ολα οι διαιτητες να γλιτωσουν τα επεισοδια υπο το βλεμμα του κυριου Μαρινακη.....Μη μου πειτε οτι λεω υπερβολες επειδη ειμαι ΠΑΟ αλλα καθε επαφη να σφυριζεται και να σταματαει η ροη του παιχνιδιου καθε 2 λεπτα ειναι κακο για το αθλημα!

Στα αγωνιστικα τωρα....Ειδαμε εναν ΟΣΦΠ να ευστοχει σε σουτ που αν δεν σου μπουν μια δυο φορες δεν ξανασουτεαρεις αλλα τα σουτ εμπαιναν,κατω απο το καλαθι ηταν πολυ λιγα τα διποντα,απο την αλλη ο ΠΑΟ λες και δεν ειχε διαθεση για 3 δεκαλεπτα! Στο τελος μας εδειξε οτι οσο ασχημα και να παιζει δεν γινεται να σε απογοητευσει αυτη η ομαδα οταν μεσα σε λιγα λεπτα κανει οτι εκανε σημερα!! Δικαια η νικη αλλα....στο τελος ο Μπατιστ παταει οντως αλλα κανεις δεν σχολιασε το χερι του αμυντικου που κανει καθαροτατο φαουλ.

Link to comment
Share on other sites

Ντάξει ας μην μιλάμε για διαιτησία στο μπάσκετ ως παναθηναικοί...βέβαια εμείς έχουμε πάρει και 6 ευρο άρα έχουμε καλή ομάδα (ο νοών νοείτο)...εν πάσει περιπτώσει δεν γίνεται σαν παναθηναικός να διαμαρτύρεται για το τελευταίο φάουλ, τρίποντο γουατεβα γιατί όταν χάνεις από τον μάντζαρη τον σλούκα τον πρίντεζη κτλ δεν δικαιλογείσαι με τίποτα..ακόμα και αν η διαιτησία ήταν 10000% υπέρ αντιπάλου...δεν έπιασε παιχνίδι ο πάο και δυστυχώς καθαρό μυαλό έλειπε σήμερα..παρασύρθηκαν εύκολα από ψυχολογικά παιχνίδια...ας πάρουμε το 7ο και στα @@ μου το εγχώριο:):triniti::triniti:

Link to comment
Share on other sites

Ρε εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται με αυτον εδω τις τελευταιες μερες στο NBA?

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=tLglHtwwlS4[/ame]

Απιστευτα πραγματα!

(chosenedit: έφτιαξα το link γιατί το αρχικό "κατέβηκε")

Έγινε επεξεργασία από Chosen
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.