Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Ετσι ειχε πει ο ιδιος νομιζω.

Λετε οτι δεν εχετε 5αρι, εμεις ποιους εχουμε; Χαινς 1.98 και Ντορσι 2.03 που απλα πιδανε ψηλα! Με πλατη δεν μπορει να παιξει κανενας απο τους δυο. Απλα παιζουμε χωρις αυτον τον τροπο παιχνιδιου. Εσεις τουλαχιστον εχετε και Βουγιουκα και Μπατιστ και Μαριτς που μπορουν να παιξουν ετσι, απλα ειναι αργοι (πλεον και ο Μπατιστ η παιχταρα!!).

Εγω για του χρονου θα ηθελα εναν εκ των Πεκοβιτς και Αντερσεν.

Link to comment
Share on other sites

Ημουν μεσα στο γηπεδο και απλα η ατμοσφαιρα ηταν τρομερη...

Παρα την νικη μας ορισμενοι αχριοι δεν εχουν τελειωμο...

Πιστευω πως αν οι Αγγελοπουλοι κρατησουν τον βασικο κορμο της ομαδας παρεα με τον Ντουντα, τα επομενα χρονια θα δουμε πολυ καλα πραγματα!

Link to comment
Share on other sites

Ναι βοηθα η διαιτησια οταν δεν εχεις κατι αλλο για να κρατηθεις αλλα οταν πραγματικα μιλαμε για αλλοιωση αποτελεσματος κτλπ (μπασκετ,ποδοσφαιρο) Βλεπετε να εχει ο αθλητισμος μας μια καλυτερη μερα; Το παω αλλου βεβαια αλλα σημερα ολοι αγοραζονται με λιγα η πολλα και ειναι λιγοι αυτοι που απλα κανουν τη δουλεια τους πιστα! Δεν αναφερομαι στο χτεσινο ματς!

Sent from my Super iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Χτες ο βάζελος ήταν σε άσχημη μέρα(πάρα πολλά λάθη) ο γαύρος σε εκπληκτική μέρα(όλα έμπεναν ) και το απότελεσμα ήταν η διαφορά να φτάσει στους 22+..μετά κάπως σοβάρεψε ο βάζελος, κάποιες επιπολεότητες ο γαύρος και έπεσε λίγο η διαφορά..η διαιτησία ήταν υπέρ του γαύρου(λίγο εώς πολύ ΄) αλλά αυτό δεν** σημαίνει ότι δεν νίκησε δίκαια ο γαύρος.

Οσο για το nba, έχω να πω Manu Ginobili . τίποτα άλλο

Έγινε επεξεργασία από Xero
Link to comment
Share on other sites

Χτες ο βάζελος ήταν σε άσχημη μέρα(πάρα πολλά λάθη) ο γαύρος σε εκπληκτική μέρα(όλα έμπεναν ) και το απότελεσμα ήταν η διαφορά να φτάσει στους 22+..μετά κάπως σοβάρεψε ο βάζελος, κάποιες επιπολεότητες ο γαύρος και έπεσε λίγο η διαφορά..η διαιτησία ήταν υπέρ του γαύρου(λίγο εώς πολύ ΄) αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν νίκησε δίκαια ο γαύρος.

fixed αν καταλαβα καλα

Link to comment
Share on other sites

Τι ξεφτυλικια ειναι αυτα παλι σημερα; Πρεπει να θυμηθουμε εποχες NBA που παιχτες κυνηγουσαν διαιτητες και επεφτε ξυλο; Καθε με καθε επαφη σε σουτ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ!!! Ρε θα παω γηπεδο με αυτα που βλεπω!

Sent from my Super iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ενα ζευγαρι γυαλια παρακαλω στους διαιτητες:TD::TD: Εχουμε και λεμε.Δεν αφηνουν να παιχτει μπασκετ οταν επιτρεπουν σκληρο παιχνιδι εναντια στον ΠΑΟ και δινουν τα παντα εναντια!

Καπως ετσι θα ηταν ολα τα παιχνιδια εαν δεν παιζοταν τοσο απο τους διαιτητες ο Ολυμπιακος! 2 παιχτες εξω οχι αστεια.

Έγινε επεξεργασία από Evan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.