Jump to content



Προβλημα με εσωτερικο σκληρο WD...!!!!!!


pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Γεια σας παιδια σημερα αποφασισα να ανοιξω τον πυργο μου να τον καθαρισω γιατι ειχε πιασει λιγο σκονη στην ψυχτρα πανω ολα καλα αποσυνδεσα ολα τα καλωδια απο πισω και ολα οκ. Αφου συνδεσα και παλι ολα τα καλωδια ανοιγω το PC και μετα την οθονη της μητρικης για οσους ξερουν το jmicron δεν μου εβλεπε τον σκληρο ο οποιος ειναι sata II μου εβλεπε μονο τον IDE που εχω για αποθηκευτικο χωρο επειτα μου εμφανιζει το μηνυμα Please reboot or insert a media to boot και τα λοιπα το γνωστο μηνυματακι. Παλαιοτερα ειχα παλι αυτο το προβλημα και πιεσα λιγο τα καλωδιακια του σκληρου και ολα οκ δουλεψε τωρα ομως οχι. Επειτα προσπαθησα και συνδεσα το sata το καλωδιο σε ενα slot που ειναι μονο του οχι στο southbridge εκει που ειναι το jmicron αφου το εβαλα εκει το καλωδιο μου ειδε τον σκληρο αλλα και παλι τα ιδια μου πεταξε το ιδιο μηνυματακι. Εχετε ιδεα τι μπορει να συμβαινει τι ειναι ο σκληρος η η μητρικη γιατι στα slot του southbridge δεν τον βλεπει αλλα στο αλλο που ειναι μονο του τον βλεπει αλλα και παλι τα ιδια. Βοηηστε με οσο μπορειτε γιατι σε αυτον τον σκληρο ειναι το λειτουργικο και διαφορες εικονες και σημαντικο υλικο που δεν θελω να χασω....!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν τον βλεπει το bios στα σλοτ του southbridge ουτε στο σλοτ το αλλο που ειναι μονο του δεν τον βλεπει στο bios αλλα σαν σκληρο σου ειπα και πιο πανω τον βλεπει στο jmicron

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβάλεις τα καλώδια του σκληρού (ρεύμα και data) ?

Μπορεί να μη πατάει καλά το καλώδιο του ρεύματος.

Δοκίμασε να κάνεις και clear cmos και δες αν σου βλέπει το σκληρό...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.